dimarts, 7 de febrer del 2012

EL RESSONAR DE LA CONSCIÈNCIA


Estem vivint en el moment en que ja s'ha esgotat el "patró de la mera creença", s'ha esgotat -el creure, "perquè ha sigut així tota la vida..."-, és a dir, com un acte d'obediència obligada a un sistema establert, que podia "castigar" o "desprestigiar" als insubmisos o desobedients, fer-los aparèixer davant la societat, poc més que com a "desequilibrats", o gent de la que "hom s'ha d'apartar": proscrits.  S'ha esgotat aquest "patró", que s'ha servit de les "normes socials" per mantenir a ratlla tots els individus, a partir de la "religió, la política i la societat".
Estem entrant de ple a una època nova on l'home "desperta" la seves potencialitats cognitives, i això porta implícita una nova brúixula, una nova manera de calibrar tots els anhels i decisions.   Haureu endevinat que estic parlant de la Consciència.  Ara, tot el que no vibri o ressoni en la pròpia Consciència, l'home "ja sap", que no li serveix pel propi "progrés integral".

                                                                                         

Els vertaders propòsits que han portat l'ésser humà a aquest món, s'estan recuperant, s'estan recordant massivament, quan fins ara havien estat entre tenebres mentals plenes de temença i confusió.
L'ésser humà en aquests temps tant especials de reiniciació, encontre, despertar i creixement espiritual, "redescobreix la coherència" del compromís que l'ha portat fins aquí, a tenir-hi múltiples experiències diverses, amb la finalitat suprema i eterna de créixer i ajudar a créixer.
Es bo reflexionar i evidenciar, que estem emergint tot just, d'un món de tenebres on, per llargues èpoques s'ha après molt, també a través del dolor i les calamitats.   Però el full de ruta, ja contemplava tot això quan ho vam acceptar conscientment...


Això, no "deslliura de responsabilitats ètiques" a les "elits" sota les que la Humanitat ha estat condicionada, retardada i manipulada.  Tothom s'auto jutjarà responent dels seus propis actes.  La pròpia Consciència és el "Jutge" que ens anima, y que fa sàvies les decisions que d'ell mateix provenen.
Ser completament Consciència: aquest és aquell anhel que ressonava en molts éssers humans, al fons del Cor quan deambulaven pels "deserts més terribles i les zones més boiroses", i hom sentia en el més profund aquesta emoció superior que venía a recordar-nos a tots "la llum que ja coneixiem", i que, en dia ignorat, recuperarem amb joia...
L'actual "Cicle Solar" ens ajuda a retornar a la Consciència: ens hi fa retornar, ens hi vol fer retornar... I els "missatges quàntics" que estan arribant des de fa uns anys, estimulen aquesta memòria consciencial.
Tothom sent aquesta inquietud tant potent, que fins i tot fa trontollar als més racionalistes, comminant-los a ser humils...
                                                                                

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada