dilluns, 27 de febrer del 2012

BÀSIC: RECUPERAR EL CONTROL DEL PENSAMENT I LES EMOCIONS...


Anem cap a un món nou que serà com els éssers humans decidim.  No com ho decideixi un grup reduit o "elite" com a succeït fins ara.  El món no s' "acaba": es transforma, hi haurà molts canvis a nivell físic i planetari.  Però sens lloc a dubtes tots els éssers humans n'han de ser decisió i motor d'una gran majoria.  L'ésser humà controla el seu destí, i ningú més ho fa, ni ho te de fer: mai més. El que l'home pensa i sent, crea la pròpia experiència física, i si permetem que una "força externa", manipuli la nostre ment i les nostres emocions, li permetem de controlar la nostra pròpia experiènccia física, el nostre destí.
Per això ara és molt important reprendre el control del nostre pensament i les nostres emocions, per canviar, per transformar la manera com hem viscut fins ara i fer l'  "enfocament correcte" pel món que anhelem.   Crear la nostra realitat i decidir el nostre destí, és un procés força senzill que es pot resumir en aquella dita popular que diu: "tal faràs, tal trobaràs"...  O com si diguéssim juntament amb David Icke que "allò que dones, és allò que et retorna".  I succeeix perquè som responsables de la nostra Vida.  Tenim aquesta "responsabilitat" i l' hem d'exercir. Si no restaurem allò que som, mai no serem lliures.  Aquesta frase be que es mereix una Meditació.


Recuperar el control del pensament i les emocions, és viure, un mateix, a partir de les pròpies pulsions i ritmes sense que els marqui altri. Profundament.  Per dins i per fora.  Sense frustracions.  Sense temences.  Amb coratge.  Amb risc.  Sense importar en absolut "allò+que+diguin+els+altres".  Conscients d'equivocar-nos i de corregir.  Disposats plenament a aprendre.
El control del propi pensament i de les emocions, ens enfoca a viure l'instant, el Present d'indicatiu: "JO SÓC" i, per tant, al "Despertar de la Consciència".
Probablement, si decideixes "controlar els teus propis pensaments i emocions", el millor que podràs fer d'entrada, serà deixar-te d'interessar per la premsa, la ràdio i la televisió.  I tot el que t'interessi de saber no ho cercaràs en aquests mitjans que, majoritàriament, només serveixen cròniques de successos a nivell general, i quin únic objectiu (afegint-hi les tele "escombraries", per suposat) és mantenir ras i baix el nivell de freqüència vibracional de la població.  Sobretot m'estic referint als "més grans i mediàtics mitjans, al servei del que està establert",  per suposat que no parlo dels "petits herois" que son a la palestra desde les ones.  Es a dir, que més aviat et tornaràs selectiu/va, i cercaràs la teva informació en "bases informatives acords" als principis de la llibertat que només tu escolliràs. 
Absolutament ningú no t'ha de dir el que has de pensar, el que has de sentir, el que et te d'emocionar, o no, etc., etc.    Sígues tu, aprenent de ser lliure...  Allibera't d'aquesta "Matrix"..!


Pero te de ser -insisteixo-, per dins i per fora.  Si només ho fas per "fora" i t'oblides o et resisteixes a fer-ho per "dins", la Llei d'Atracció seguirà actuant en contra teva.  Perquè tu sempre atreuràs "no només el que "dius i fas", sinó allò que "penses i sents" en el teu fur més intern"...  Si dintre teu "hi ha guerra, tu atreuràs guerra, encara que per "fora" ho vulguis "dissimular"... Si dintre teu "hi ha "enuig", tu atreuràs gent "enutjada" al teu entorn, encara que per "fora" ho vulguis "dissimular".  S'entén el sentit ?   Això vol dir que l' auto control que cal en nosaltres mateixos te de ser total i absolut. No serveix una actitud "tèbia"...  Altrament no transformem tot el que cal transformar en nosaltres, per dins i per fora, i en l'atmosfera multidimensional del nostre entorn.
S'ha de voler amb força i posar-hi la millor voluntat conscient.  "Som responsables de la nostra Vida" i ara, més que mai, som en el moment propici per sortir-nos del patró que ja està esgotat, que ja s'ha repetit masses vegades, malgrat que, alguns voldrien encara "seguir-lo exprimint" pels seus propis beneficis   materials (que no d'altres), i que altres també,  "el volen seguir de practicant" tot i la seva immoralitat i injusticia supines, per temors diversos, gastats racionalismes, per por de fer el pas de la superació, per manca de visió de Consciència...  Però definitivament "ara és el moment adequat" car, com s'ha anat repetint, el "Cicle Solar" que estem vivint,  amb totes llurs re iniciacions i conseqüències "afavoreix i estimula l'expansió de la Consciència humana i planetaria,  com no ha succeït des de fa milers i milers d'anys.


  Com és el món nou i renovat que anheles ?   Pensa-ho amb Consciència i vehemencia: ja toca. Penses que en un món nou i renovat, hi te de seguir existint un "sistema monetari" (veient fins on hem arribat avui dia i tot el que ha succeït a través dels segles) ?  Segueixes pensant que la VIDA, la SALUD, l'EDUCACIÓ, l'ESPIRITUALITAT, la CULTURA I EL PROGRES INTEGRAL DE L'ÉSSER HUMÀ tenen d' estar "condicionats per negocis i interessos materials" ? O anheles potser la recuperació i restitució d'uns VALORS INTRINSECS DE L'ÉSSER HUMÀ, SUFICIENTS PER EXPERIMENTAR, CRÉIXER I PROGRESSAR EN ELS DISTINTS ÀMBITS DE LA MULTIDIMENSIONALITAT ?  Encara et pots imaginar la "Guerra" com un "Valor necessari" capaç de portar "progrés" a més de drama, dessolació i mort ?
Penses que ja estem "preparats" per saludar noblement i fraternal altres Cultures i Civilitzacions Conscients i Evolucionades del Multivers,  com a homes i dones lliures del Planeta Terra ?
Cal reflexionar i meditar sobre tot això, i més coses encara: JA ES EL MOMENT... Perquè depenent de com "modelem" el món que anhelem: així serà i així el tindrem, potser amb el millor i el pitjor...
PROGRESSAR VERS LA LLUM, ÉS RECUPERAR EL CONTROL DEL PENSAMENT I DE LES EMOCIONS,  VIURE L'ARA,  I SER CONSCIENTS DE L'AMOR INFINIT QUE SOM I DEL QUE FORMEM PART...
El contrari d'això, és "més del mateix" que ja tots coneixem, tant lligat a aquest "món dual", i continuar amb l' "esclavatge de l'ésser humà" en llurs múltiples presons mentals i psicològiques.  No és que existeixin gaires alternatives: PERÒ SON MOLT CLARES...      

                                                                                                                                                                                                                                                   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada