dijous, 7 d’abril del 2011

QUARTA DIMENSIÓ I CONDUCTA HUMANA

                                    Nicolau de Cusa passant d'una pla a l'altra

Existeix molta vida als altres plans dimensionals, fora del nostre.  Es una abundància de vida completament diferent a com nosaltres la podem percebre.
Nosaltres, éssers humans, som a la tercera densitat.  La diferència entre la "tercera densitat" i la "quarta" resideix en la Consciència.
A la "Quarta Dimensió" hom pot crear allò que pensa de forma quasi instantània.  Per tant, és quelcom inherent a aquesta dimensió la respnsabilitat que hom te de tenir en aquest estat de Consciència: Tothom manifesta el que pensa de forma instantània.
En aquesta dimensió tothom és telepàtic i tots poden llegir la ment dels altres, el que comporta ser autènics, transparents, tenir una conducta equilibrada i correcta on hom no pot tenir "segones  intencions" ja que tothom les pot veure...
A mida que hom penetra a la "Quarta Densitat o Món Tetradimensional" esdevé clarivident: des d'aquest "estat de Consciència" hom pot visualitzar els sistemes i camps d'energia.
A la "Quarta Densitat" hi segueixen havent "dualitats" i els sistemes de judici també canvien: doncs els jutges i els jurats son clarividents i poden jutjar segons el que veuen i llegeixen en els camps d'energia.  Tot serà jutjat en funció d'energies, no de paraules.
A la "Quarta Densitat o Dimensió" quan mires o toques a algú pots llegir instantàniament la vida d'aquesta persona: ho sabràs tot d'ella.
Per tant, tot se sap i no es poden tenir "segones intencions".
D'aquesta manera podem saber amb qui estem tractant de forma immediata.

                                         Graó a graó: ens cal ser responsables                                       

Acostumats a aquest món tridimensional i a les art i manyes de l' ego subjectiu o plural, hom te de fer canvis substanciosos si pretén desinvoltar-se en la "Quarta Dimensió", un món o pla, on tothom pot veure, posem per cas, als "mentiders", o els "problemes psicològics" que estigui "amagant qualsevol persona, etc.  Total sinceritat i transparència és el que hi ha en aquest món "tetradimensional".  Els pensaments tenen de ser conscients i nets, ja que, com s'ha dit, es poden "materialitzar" amb molta facilitat.  Allà no és possible "amaga" com aquí els pensaments negatius, injuriosos, de luxúria indiscriminada: tothom els veu, tothom els sap...
Per això cal una "preparació", per superar-nos com a éssers espirituals que som dins un cos físic per experimentar en la materia, per això parlem d'elevar l'estat de Consciència, que és alhora augmentar la freqüència de vibració.  Controlar la Ment (que no sigui a l'inrevés), i per supososat, minimitzar al màxim i/o eliminar l'ego subjectiu (ser plenment controladors de la seva activitat en tant que restem en aquest pla), ja que és l'única manera d'arribar a "REINTEGRAR-NOS amb el
nostre Ésser Intern: EL QUE VERTADERAMENT SOM, l'únic que pot dir "JO SÓC" amb tota propietat, i amb el que ens hem de desinvoltar a la "Quarta Dimensió" i altres plans.

                                                                    AQUARI

Val la pena tenir en compte tot això per adonar-nos del que hem de fer quan diem quem en hem de "preparar".
El "salt quàntic" no és saltar damunt d'una foguera de Sant Joan, és força més que això. Un aspecte és el "salt quàntic" estricte, que realitzarà el planeta Terra, i l'altre, son els éssers humans que vertaderament vulguin realitzar un "salt quàntic". I fer-ho, òbviament, implicarà seguir vivint i experimentant en l'altre pla dimensional, diferent del que estem ara, i amb lleis particulars, i altres aspectes.
No ens hi traslladaran a tots com si fos una festa...  És vertaderament ingenu qui ho creu o ho espera així.
També hi cap dir que, "qui vulgui fer-ho" s'haurà de decidir formalment, prendre una decisió responsable i preparar-se convenientment.
Per dir-ho de manera més col·loquial:  ens hem de "mullar" amics i amigues, res no ens vindrà a gratuïtat: s'hi haurà de posar un esforç que molt valdrà la pena de fer amb voluntat...           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada