dijous, 7 d’octubre del 2010

SINCRONIA, ORACIÓ, TRANSFORMACIÓ...

Cercar la sincronia és quelcom individual però també col·lectiu. De fet, com tot el treball de recerca interior, del despertar de la pròpia Consciència, com també de "connexió" amb les Realitats Superiors de Consciència, on també s'hi desimbolten els Éssers de Llum.
Tots els passos individuals, experiències, progressos, etc., reverteixen en creixement espiritual i en la fortalesa d'un grup seriós, compromès i, òbviament, també en l'eficàcia de que aquest serà capaç quan es realitzin determinats treballs, ajudes energètiques, o d'altre índole com el contacte mateix.
Cercar la sincronia, vol dir, sensiblement, quelcom més que posar els rellotges del grup en una mateixa hora; vol dir respirar a l'úníson, bategar junts, vibrar junts, pregar junts, i junts elevar el nivell.
És quan s'experimenta, després que hom ho ha vivenciat individualment, el veritable i gegantí poder de l'oració en un grup sincronitzat.  Aquesta oració que va directe a l'objectiu, que "retorna" a la realitat, allò que demanem i supliquem, però que "JA SABEM" que existeix en un altre nivell i que amb el poder d'aquesta oració "quàntica i hologràfica" retornem a la nostra realitat quotidiana, aconseguint així el bon resultat de la pregària.

                                    L'OVNI DEL 3 D'OCTUBRE DAVANT MONTSERRAT
En Gregg Braden en el seu estudi titulat "Tecnología de l'Oració" suggereix que quan les oracions "fallen" és perquè es fan des d'una perspectiva molt diferent a l'exposada, és a dir, que allò que demanem o supliquem, no es dona per fet que ja existeix en un altre nivell, per tant l'oració resulta feble i mancada de convicció, per part de la persona que està resant.
La "clau"des d'aquesta perspectiva és,  que quan resis és vital que ho donis per fet, que allò que demanes o supliques "ja està realitzat i existeix en un altre nivell",  tot seguit amb la teva oració plena de fe i convicció,  ho cristal·litzes a aquesta realitat.     Aquest mateix procés que es fa a nivell individual és el mateix que es practica en el Cercle de Llum Montserrat.
En el concepte hologràfic de l'Univers, del Món i de l'Home, tot és ja un fet, tot ja existeix. Tant sols cal "portar-ho" a la nostra realitat.   A través d'aquest plantejament ens podem adonar del poder i la capacitat real de l'ésser humà per incidir en "l'Holograma" del nostre món, povocar llur transformació integral i dirigir-nos vers un progrés real, lliure i objectiu de la Humanitat, que condueixi l'home vers la seva pròpia Consciència de l'Ésser,  i sortir, d'una vegada per totes, de l'atzucac on avui ens tenen.
                                 L'HOME NO HA NASCUT PER SER ESCLAU                                                
                                                                                       
L'élite que domina el món, fa molt que te aquest coneixement, però l'utilitza, ai las!, en benefici propi i en detriment de la Humanitat.  Però quan l'ésser humà prengui Consciència d'aquest saber, que això arribarà, podrà incidir en l'Holograma i fer que canvií tot aquest sistema d'ignoràncies i desinformacions on estem avui.
Tornant a la sincronia, el Cercle de Llum Montserrat està practicant des de fa uns quants mesos una meditació de grup sincronitzada, amb la finalitat d'enviar energia a aquells punts del Planeta que més ho estiguin necessitant, sempre a criteri del nostre Ésser Intern.  Això s'està portant a terme per contribuir en el guariment del Planeta i la Humanitat.  Sabem que existeixen molts grups al món que estan fent una tasca similar. Això és el que cal.  Com més persones ens hi afegim, molt millor.  La nostra meditació es porta a terme cada dimecres a  les 22 hores, i aquesta és la sincronia amics: mateix dia i hora. No ens cal estar físicament junts, cadascú desde casa la pot fer.  Convé que siguem  molts  a la vegada i que siguem cada vegada més pràctics i potents en realitzar-la.
Fer-nos pràctics en aquests nous conceptes, sens dubte, és quelcom imprescindible de cara a les transformacions a les que ens estem dirigint i a les que hem de fer front. Els grans anhels que cada vegada més senten milers de persones, porten inscrit de manera intrínseca, el nou paradigma del qual n'haurà de sortir un nou món i una nova Humanitat.  Això no passarà de la nit al dia.  Però ja ha començat i de vegades sense fer gaire soroll, amb molta força i decisió.  Persones de tots els àmbits se senten cridades.  També hi ha científics que a través de la física quàntica, s'han endinsat ver un món espiritual diferent, i sense plantejar-s'ho previament, s'han trobat creant aquest nexe, que fins fa ben poc era impensable per ser dos móns "tradicionalment" irreconciliables.  Avui dia la Ciència i l'Espiritualitat tenen una via d'accés comuna i de recorregut apassionant.   Aquests son signes de la tranformació que ve, que en certa manera ja està arribant...
                                                                                                

                                                                                       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada