dimecres, 27 d’octubre del 2010

PER FI ! CIÈNCIA AMB CONSCIÈNCIA

                                                                                XARXA TERRA

No fa molt, recordareu que vaig acabar un escrit, en aquest mateix Blog, valorant que la Ciència i l'Espiritualitat (entenguis la Consciència), tenen un llarg camí en comú i a més amb un recorregut apassionant. I se'm ha acudit que això és el punt i final d'un engany mil·lenari segons el qual la "Ciència" no es podia agermanar amb l' "Espiritualitat".  Sobretot perquè a alguns els "convenia" que fos així.  Malgrat tot però, ja hem arribat, tal i com es ve anunciant des de fa temps, al llindar d'aquest nou paradigma que no és altre cosa sinó el mateix "canvi",  i quan diem que surten tot tipus de persones amb una nova inquietud, amb una nova força, amb nous afanys i anhels,  es que és així mateix i ens ho corrobora el dia a dia.
Ja arriben joves científics que estan qualificant d' Ésser de Llum a qui nosaltres també estem anomenant Ésser Intern,  joves científics i conferenciants divulgadors, que no es ruboritzen en reconèixer i dir que l' Univers és Intel·ligent, o be que la Llum és la Intel·ligència de l'Univers.  Que ho diuen en un llenguatge científic, que procuren fer mediàtic, i que als "profans", de vegades, ens costa d'entendre algun matís, paraules i expressions tant precises i naturals, per ells.  Però sens dubte ens entendrem i es faran entendre.  Homes i dones que expliquen la Ciència tenint molt en compte la Consciència que, sens dubte és del que fretura la ciència més tancada i ortodoxa, que no admet aquests vertaders Guerrers de la Llum en les "seves" aules universitaries.  Sembla que no els "cauen be"...   Potser és perquè parlen sense embuts i massa clar del que ells no gosen, o que sabent-ho, prefereixen callar-s'ho, que encara és pitjor.

                                                                                        CORDES                                        
Ells, aquests nous científics afirmen, com dic, sense rubor, que la ciència ha demostrat:  que tot és mental, que vivim en una realitat virtual (entenguis holograma), que podem determinar el nostre destí,  que la mort no existeix,  que el temps és una creació de l'ésser humà, que ens podem comunicar amb l'Univers a través del que el Dr. Rafael López-Guerrero, anomena "Radiofreqüència Quàntica Diferencial",  o que Déu (entès com una Energia Intel·ligent Universal) existeix,  i que es pot demostrar empíricament...
Alguns membres del Cercle de Llum Montserrat, hem tingut ocasió d'escoltar en directe una Conferència pública a càrreg de l'esmentat Dr. López-Guerrero, que és un d'aquests entusiastes representants de la nova obertura de la Ciència (sobretot a partir de la Física Quàntica), vers els temps imminents als quals ens estem dirigint, quelcom en el que tots hauriem de col·laborar sens reserves, per deixar enrera tot aquest "sistema obscur" que ha impedit fins avui, el progrés integral de l'Home. 
Aquest eminent Dr. en Telecomunicacions, entre altres doctorats, forma part d'un equip d'homes i dones de Ciència on hi ha biòlegs, astrofísics, metges, enginyers, etc., reunits en una Institució privada anomenada  IRCAI .     Segons ell la Radiofreqüència Quàntica Diferencial, no és altra cosa que "paquets de dades" que ens arriben de l'Univers, els quals tenim capacitat per emetre i rebre, igual que la reste d'éssers vius, igual que la reste d' entitats i éssers de l'Univers.  Son "paquets" amb que l'Univers s'expressa i que nosaltres podem, doncs, rebre i transmetre.   En la mesura en que els rebem i els transmitim, i els gestionem de forma eficient arribem a una "cosa" que s'anomena "felicitat".  

                                                                        L'UNIVERS MULTIDIMENSIONAL

Aquesta energia -segueix dient el Dr. López-Guerrero-, aquests "paquets de dades", aquesta intel·ligència primigènia, és la que, d'alguna manera està ordenant tots aquests "paquets de dades".   D'on venen aquests "paquets de dades" ?  Doncs d'una Intel·ligència.  Aquesta Intel·ligència és coherent, i això fa que tot en l'Univers tingui una lògica.  Nosaltres tenim una entena que ens permet de rebre aquests "paquets de dades" que venen de l'Univers, i emetre a l'hora, "paquets de dades" també, sense -diguem-ho així -, enfrontar-nos a l'Univers, perquè podem també engendrar els nostres propis hologrames en la nostra vida...
No acabariem, doncs el tema, a part del seu enorme interès, és molt extens.  Us recomanem, als que hi estigueu interessats, entrar a "Youtube", on aquest Dr. hi te algunes conferències que amplien i completen tot aquest tema.
A mi personalment, que ja tinc "una edad", em sona quasi a "música celestial" escoltar aquests joves científics "quàntics", expresar-se de forma en que ho fan i l'interès que desperten en  tot tipus de públic.  Molts d'aquests temes ja els coneixia, emanant d'altres branques com la filosofía, l'ocultisme, el gnosticisme, l'esoterisme rigurós (no el de fira), el rosacrucisme, el teosofisme, etc., etc., parlaven ja de tots aquests temes, que es feien inacceptables ja per la Ciència en aquell moment.   Malgrat tot, però, avui és una altre cosa: els temps estan canviant acceleradament, no és nomès la mera sensació que tot va més de pressa.  És que és així i no hi ha volta enrera.
                                                                                                                                               

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada