dijous, 25 de febrer del 2010

PODEM CANVIAR L'HOLOGRAMA DEL MÓN...

MONTSERRAT: L'OVNI DEL 13 DE FEBRER (Foto IOM)
De l'estudi pioner que en el seu moment feu en Karl Pribram i de posteriors investigacions que s'han fet, hom pot inferir que, no només l'Univers és un "holograma i funciona com a tal", sinó que el propi cervell humà funciona com un processador hologràfic d'informació. I essent així a nivell individual, és lògic que la "ment col·lectiva" i la pròpia Consciència, funcionin així. Vol dir això que si actualment a la Terra hi ha sis mil milions d'habitants amb llurs ments respectives, a nivell individual, son part d'una Consciència major. I encara que "semblin" tant diferents entre si, cada ment conté el Patró de la Consciència Total, essent doncs que a través d'aquest "vincle", cadascun de nosaltres te "accés directe" a la totalitat del Patró. Per tant, tenim el "poder" de canviar l' "holograma" del nostre món.
Ja s'han fet estudis científics segons els quals, persones que dintre un grup comparteixen una experiència comú de Consciència, els efectes poden ser detectats més enllá del propi grup, i encara, fora de l'edifici on els individus estaven reunits. Es quelcom que ultrapassa les anomenades lleis de la física i que no es limita a l'entorn immediat. L'efecte que la Meditació pot exercir sobre grans poblacions n'és un bon exemple.
Ja els anys setantes, 24 ciutats dels USA, amb poblacions de més de 10.000 habitants, van experimentar canvis significatius en llurs comunitats, quan tant sols un 1% (100 persones), van participar en els estudis. Es van usar tècniques específiques de meditació per crear experiències interiors de pau que després es van reflectir en el món exterior. Hi ha molts exemoples que es podrien exposar.
Segons en Gregg Braden en la seva Obra "The Divine Matrix"-"La Matriu Divina", la fórmula per determinar quanta gent fa falta per treballar per la pau i la curació dins un grup humà, és la següent:
1- Calcular el número total de persones.
2- Calcular l'1% del número anterior (multiplicar el total per 0,01).
3- Calcular l'arrel quadrada de l% obtingut.


Per exemple en una ciutat d'un milió de persones el total és al voltant de 100. En un món de sis mil milions d'habitants és tant sols de vuit mil persones. Aquest càlcul només representa la quantitat mínima per iniciar el procés. Com més gent hi participi més de pressa s'expandirà l'efecte.
Només una cosa impedeix realment que poguem canviar moltes coses, sinó transformar el món sencer: La ignorància, la manca d'humilitat i tots els derivats de l' "Ego". Això ha fet o contribuït a que fins ara, "no sapiguem com incidir" en l' "Holograma" del nostre món per acabar amb les guerres, les injustícies, la degeneració, i en canvi ha seguit mantenint que els que "manipulen" aquest holograma mundial global, pels seus sòrdids interessos, ho segueixin fent impunement.
Es de gran importància que ja en el segle XXI hom parli amb el nou llenguatge que emana en bona part de la "física quàntica" i que apareixin llibres tant lúcids com aquest d'en Gregg Braden que, en un llenguatge modern, d'avui dia, aborda el tema del "què és" un "Holograma" i de com estem "posats i fets dins d' Hologrames i d'un grandiós i complexa Holograma Còsmic" i com cada persona individual conté en si mateixa el Patró total i alhora, una cosa implícita i no menys important: "com incidir per canviar l'Holograma". En conjunt aquesta és un de les parts més importants del nou Paradigma del que tant parlem i hom parla.
D'aquest coneixement n'emana també el fet rellevant de les meditacions grupals sincronitzades, a nivell dels països, però també a nivell mundial, i que milers i milers de persones s'uneixin en uns mateixos dies i hores en la distancia, i incideixin directament, d'una manera que, aparentment pot semblar increïble, en qüestions tant decisives en aquests moments com él guariment del Planeta, la fi de les guerres de tot tipus, la germandat planetària, i encara altres nivells de profunditat als que tot ésser humà hi te accés per aquesta connexió hologràfica en la que estem, de la que formem part i que està en la base de la VIDA...
El "Cercle de Llum Montserrat" ha iniciat un cicle de meditacions grupals sincronitzades dirigides sobretot a la curació o guariment del Planeta. Cada dimecres a les 21,30h. (2/4 de 10 del vespre) -hora de Catalunya- convidem a tothom qui s'hi vulgui unir en aquest dia i en aquesta hora, per enviar a través del nostre Ésser Intern un gran raig de LLUM per tot el Planeta i per tota la Humanitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada