divendres, 12 de febrer del 2010

MEDITACIÓ, INTENCIÓ, SINCRONICITAT...

NO TOT SON FLOCS DE NEU ESCAMPATS PELS CIMS SAGRATS DE MONTSERRAT...
La unió fa la força, mai tant ben dit, també a l'hora de meditar, també a l'hora d'enviar energia guaridora on calgui, per beneficiar persones o al mateix planeta. Sincronicitat és igual a potencial, a major quantitat, a més fort i més consolidat anhel. A més gran i millor servei vers els nostres semblants, i encara, a un millor encaminament de la INTENCIÓ, amb que es fa una acció, la que sigui.
Per fer una gran i efectiva sincronicitat, hi ha d'haver una ben consolidada intenció de servei, de donació despresa als altres: només així treballem a favor de la Llum. I de les Grans Lleis que regeixen l'Univers i el Cosmos.
FLOTA DE NAUS POSADES EN TERRA O "CAMUFLADES" AL CAPDEMUNT DE LES ROQUES MONSERRATINES EL 9 DE FEBRER
Si "només" féssim accions i pràctiques per aconseguir benestar i beneficis personals, estaríem treballant amb les premisses de l' ego, que son les de "fer-nos veure", l' "envaniment", "el donar-nos importància", més el subjectivisme propi de tots els ego-ismes. Aleshores no estaríem treballant en favor de la Llum, ni de les Lleis Sagrades que imperen en totes les dimensions d'aquesta monumental Naturalesa.
Car està molt clar, que primer i abans que res, hi ha tot allò que hom pugui fer per ajudar la Humanitat i el Planeta. Cadascú trobarà el "pòsit beneït" al fons de la pròpia Ànima, tota la maduració i creixement que hom haurà merescut en funció de llur actuació en cotes d'honestedat i de sinceritat de Cor i d'Esperit.
UNA DE LES NAUS ESMENTADES
El coneixement, com més es consolida, és quan s'actua amb intenció de servei i la pròpia "collita" hom la tobarà després, si ha actuat correctament, avís que li donarà la seva pròpia Consciència. Tot, en el seu conjunt condueix a l'elevació de la pròpia vibració vers nivells que confereixen més gran comprensió i nivell espiritual.
Els "anhels" i les "intencions" de moltes persones, es poden UNIR en moments determinats: aquesta és la Sincronicitat que pot guarir al mateix Planeta i fer aportacions energètiques en el mateix sentit, dirigides a la Humanitat.
L'OVNI DEL 3 DE FEBRER SOBRE MONTSERRAT
Aquest és també el camí de connexió amb els Elohim, Éssers Superiors d'Alta Vibració, que estan vetllant pel nostre món i la seva Humanitat, i son enmig d'aquestes pràctiques de meditació i altres, per ajudar a fer-les més efectives i fins i tot, participar-hi en més d'una ocasió, com ens han corroborat repetides vegades, i a través dels respectius Éssers Interns dels integrants.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada