dissabte, 14 de desembre de 2013

CINC ANYS D'AQUEST BLOG: UNA ALTRE ETAPA QUE CONCLOU


Quan l'any 2009 vaig començar amb fort impuls aquest "blog", dins meu s'hi agitataven moltes coses des de la base subjacent de l'espiritualitat: la conspiració mundial que m'aclaparava, el tema extraterrestre concretat en Montserrat i la "fita del contacte", els éssers de llum d'aquesta zona magnètica i màgica per on transcorre aquesta meva existencia, els anhels de constituir un vertader "cercle de llum", amb persones disposades i resoltes, realment un equip espiritual pràctic i amb capacitat per col·laborar decididament amb el despertar consciencial de la humanitat, també amb les transformacions vibracionals i energètiques del planeta, avançant vers el mític 2012, i sense oblidar ni un sol moment, el despertar individual propi i de cada un dels components, que havia d'anar aparellat i compensat amb els treballs de grup.  En conjunt, tot això feia que sentis dins meu un fort estímul per fer progressar aquest sentit "projecte conscient".
Estava realitzant tantes fotografies en aquell moment, d'albiraments OVNI i naus desconegudes, en qualsevol paratge del Massís de Montserrat, que vaig estar convençut que es tractava d'una vertadera "concessió" dels seus tripulants, vers l'esforç que intentàvem de realitzar, per despertar i clarificar molts d'aquells enigmes, que s'entrellaçaven amb la rica tradició espiritual i esotèrica del "Montserrat Intern o de l'Esperit", el del simbòlic Sant Grial i el dels Cavallers Templers que el custòdien, així com d'aquell Sanctuari Gnòstic, situat en una concreta i secreta regió astral de la multidimensional Muntanya Sagrada.  Per mi aquesta era -i ho segueix sent-, la "vertadera força de Montserrat", d'aquest "prana" que totes les ànimes sensibles capten, tant sols en passejar per aquesta zona prodigiosa i majestuosa.

                                                                                        

El cert -i això és el que demostra el dia a dia de la vida pràctica-, ara, quan estic fent aquesta reflexió a finals de l'any 2013, és que "tothom està fent el seu propi camí".
Els camins, de vegades, poden convergir i fer que ens ajuntem diverses persones, per realitzar trams més o menys llargs, en unes sincroníes temporals que, més endavant  podran novament divergir.  Des d'aquesta perspectiva, quan observo per sobre aquests cinc anys, això és el que veig: ens hem conegut una disparitat de persones, atretes o afins -més o menys- al projecte plantejat, que també s'ha anat modelant amb una sèrie de transformacions que l'han anat allunyant de la idea inicial, al ritme que marcava cada moment, fins arribar a l'actualitat.  Aquests alts i baixos, crec que s'han anat reflectint en les cròniques i reflexions d'aquests cinc anys de "MONTSERRAT VERS L'ALTRE DENSITAT", on cada vegada he optat per tractar menys o gens, el tema de la "conspiració mundial" (ja prou tractat) o fins i tot el tema "extraterrestre" ja que la seva explicació la portem tots al nostre interior, donat que també hem vingut d'altres àmbits dimensionals estel·lars, a explorar la matèria tridimensional d'aquest món que ens sosté amorosament...

                                                                                    

En canvi si que he anat tractant més els temes d "autoconeixement", transformació psicològica,  "Despertar de la Consciència" i "Meditació", per ser eines molt més personals i pràctiques per laborar.   He après -i encara estic aprenent-, no sense esforç, que he de fluir al marge de tota expectativa i que tota transformació es produirà en la mesura que jo em transformi.  Com diu l'eslògan del "pensament positiu":  Quan jo canvio el món canvia...
Agraeixo l'acceptació que ha tingut aquest "blog" així com als molts seguidors del mateix, car m'heu donat bastant d'estimul i coratge, la vostra constancia i permanencia en entrar-hi per llegir el que hi anava abocant , aquests temes que a tots ens interessen tant: Moltes Gràcies!
He de dir que seguiré escrivint sobre aquests temes en tant que flueixi  la meva inspiració i intuició, tot i que, això si, serà des d'un nou "blog" específic titulat  "CONSCIÈNCIA D'ÀNIMA VERS LA LLUM"       http://conscienciadanima.blogspot.com.es/  aquí ens seguirem trobant si vibreu en aquesta sintonia.
El meu correu electrònic queda a la vostra disposició: manueluistatje@hotmail.com  per qualsevol suggerència o comentari que vulgueu fer.  AUM,  OM SHANTI,  NAMASTE; OM MANI PADME HUM: FINS SEMPRE!!

                                                                                   
                                                                                
                             NAU MIG DESMATERIALITZADA EN L'ESPAI SAGRAT DEL
                                            MASSÍS DE MONTSERRAT (2009-2010) IOM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada