dilluns, 16 de juliol del 2012

SORTIR DEL CAOS, ENTRAR A LA CONSCIENCIA: ES POSSIBLE!





L'extern és un reflexe de l'intern. Si l'extern és un "caos", vol dir que això és el que "ocupa" l'intern.  Quan dic l' "intern" m'estic referint a la "ment", a la psiquis, el vehicle que hauria d'usar sempre la Consciència, però que lamentablement, utilitza "l'ego subjectiu" com hem dit altres vegades. I l'estat de la societat no és sino el reflex col·lectiu d'això mateix.  Dins d'aquests "mecanismes mentals y psicològics", els diferents "governs" de la societat, des dels nivells més alts, fins als de més proximitat a les persones del carrer, tot s'ha edificat sobre valors materials, això que s'anomena "esclavatge diner-deute", que és amb el que s' "atrapa" als individus dels estrats "baixos i mitjans" i amb el que es genera la pobresa,  en aquest caos de desesperació social creixent, conduit des del cim, per aquesta "elit", que mou al seu antull i com reials titelles als banquers mundials per tal d'anar "feixistitzant i uniformitzant" tots els països de la Terra, al seu particular albir.
En zones determinades del Planeta la guerra és permanent, cruenta, sagnant, angoixosa i mortal. En altres, la "guerra" és muntar una crisi econòmica artificial (com la present) per desgavellar-ho tot i portar-ho a l'extrem que pugui "justificar una dictadura" on el "reduït grup dinàstic" pugui seguir explotant les diverses majories mundials, encara amb major impunitat.


El cas és que en el món, en aquests moments es sobrepassen els set mil milions d'habitants, més dividits i fragmentats que units, i amb grans contingents d'éssers humans inconscients o "adormits de Consciència", que "només viuen"  pels aspectes més mecànics, instintius i primaris de la vida. Cert que son les masses més "mal·leables", utilitzades i abusades pel "sistema". Aquesta síntesi breu i ràpida és tant sols per "situar-nos" davant la necessitat urgent d'un gran "canvi de valors" que sols ve "avalat" per un "despertar massiu" de la Consciència Humana i Planetària: l'únic vertader paradigma que pot impulsar al nostre món vers la Llum i el Progrés.
Això no vol ser cap "proclama" espectacular: és tant sols recordar un cop més, la força creadora de la Consciència i que el món es pot transformar  vers un progrés real, objectiu i conscient, si un nombre de persones, "prou important" així ho vol, per canviar l'engany, la hipocresia, la manca d'escrúpols en "Força d'AMOR CONSCIENT" vers un progrés real i integral.


"Despertar Consciència" és sortir de la "Matrix" i començar de treballar favorablement pel nou món que s'està gestant fora de tota utopia. És deixar d'estar sota l'influx dels paràmetres quadriculats amb que el "sistema" vol encaixonar a cada persona, sobretot amb la constant angoixa de "l'esclavatge diner-deute" i "fent creure" a tothom que aquest és l' "únic" camí... Aquesta és la "gran mentida" que volen fer creure a tothom: Més aquest, però, és el "SEU" de camí.  No és i no ha sigut mai  el "Camí de la Consciència", d'haver sigut així, mai no haguéssim arribat a la "situació desesperada i sense sentit" a la qual volen reduir el nostre món. 
Tots hi tenim part en l'assumpció de "responsabilitats i culpes", i sense oblidar-ho, cal avançar sense por vers el "Despertar de la Consciència".  Per cert, aquesta no és una frase feta com si fos propaganda publicitaria,  és una realitat assumible, que en la praxis diaria significa "viure l'instant present", controlar la propia ment, fer i deixar que la Consciència s'hi expressi per discernir la propia vida, a partir de nous valors i fites, que res tenen a veure amb la societat "basada  en el diner".  Sí, que és possible!  Tot i les fortes pressions que ens volen "fer creure" el contrari.  I som molts més del que ells s'han imaginat mai...
Però no ens engañem, no és tant sols qüestió numèrica, és abans que res: qüestió de Consciència...  Avui dia una mobilització de gent "adormida de Consciència", no va més enllà de fer una mica de soroll i de descarregar la propia "adrenalina".  Els temps han canviat i seguirant fent-ho, agradi o no.
Les "eines" d'ahir avui ja son obsoletes.  Cal activar la Consciència en primer lloc...  Si no es parteix d'aquesta premisa el "triomf" serà força improbable... Fins i tot amb l'influència benefactora del gran esdeveniment Ciclic Solar*   
                               TOTS  JUNTS  VENCEREM!
     WE SHALL OVERCOME                                                                                                                       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada