dijous, 26 de juliol del 2012

LES CREENCES "NOMÉS SON" LES CREENCES

Les creences son mentals i ens han arribat a través de la familia, la societat, les tradicions, etc.  Les creences son això: "creences".  Amb les "creences" també es crea la "realitat": una "realitat" emmotllada a les pròpies creences.  La "realitat" la creem amb els nostres pensaments i creences.  I la "realitat" sempre está "condicionada" pels pensaments i creences que la determinen.  Tenim la "realitat" que tenim, "gràcies" als nostres pensaments i creences. I "gràcies" als factors "socials, religiosos, polítics, que impulsen a les masses a generar, a tenir "determinats pensaments i creences.
Aquesta és una qüestió força "ignorada" encara, a tota la societat, i el cert és que tampoc hi ha massa interès per divlulgar-la, en tant que és "un poder innat" en tot ésser humà.  L'home pot crear, i de fet crea llur pròpia realitat en base als seus pensaments i  creences
És un d'aquells "coneixements bàsics" que encara no s'ensenya a les escoles. D'això en parla i ho reconeix la "física quàntica" enmig de la gran innovació paradigmàtica que s'està generant dins la pròpia "encartronada" Ciència, en les noves tecnologíes i en la majoría de sectors que innoven i emergeixen.

                                                                                   
L'home te el "poder" (entre altres), de crear la seva pròpia realitat,  però aquest no és un "poder" merament del "cos físic biològic" -l'insuperable ordenador inspirat i creat pels Déus-, sino que és un poder de la Consciència, de l'Ésser Intern  individual i particular de cada un i connectat permanentment amb la Consciència Còsmica infinita sense la qual esdevé una "aberració" com reflexa en molts aspectes la societat actual, el món en que estem vivint.  El nostre món "dual", en el qual aprenem i experimentem, hi tenim unes societats quins "mandataris" malden perquè en l'ésser humà, "no hi participi la seva Consciència", l'Essència del que realment és l'home: un ésser diví en fases d'aprenentatge i experimentació.
I encara amb tot i això,  van sorgint nombrosos grups de persones per tot el planeta, "que estan practicant i divulgant tot el contrari: "el despertar de la Consciència".


Tant la "realitat" individual humana, com la general "poden canviar".  Perquè?  Perquè l'home te capacitat per fer-ho: amb llur pensament, amb llur creativitat mental però essent-ne CONSCIENT és a dir, amb la CONSCIÈNCIA PLENA I DESPERTA. Si no és així, hom seguirà creant "alternatives opaques" i "camins mediocres" on l'ésser humà haurà de seguir "patint" per avançar i serà "més del mateix que ja existeix ara". 
Mirteu si val la pena "viure l'instant present, controlar la Ment i l'Ego, i deixar que la Consciència inspiri i ompli la nopstra Ment Creadora i Superior.  No per res..!  Per crear la nova realitat i ser-ne cocreadors, i realment créixer i ascendir, sublimar la pròpia freqüència vibratòria, superant-la, elevant-la, i poder fer realment el pas planetari "que se'ns està demanant" per entrar, amb "ple dret" als següents plans de densitat.

  
Perquè et creus el que diu la "caixa tonta" de la televisió ? Perquè et deixes arrossegar per "falses emocions", per les "baixes vibracions" que generen els "butlletins de noticies i els informatius", per la premsa diària, etc. ?  Perquè vas repetint per tot arreu tot el que has sentit per la ràdio i la televisió, realment com un autòmata ? No tens idees i reflexions pròpies i originals ?
Escolta bona música, que eixampli el teu pit i elevi el teu cor, aleshores la teva Consciència emergirà...  Vitalitza't i revitalitza't passejant pel camp, respirant a ple polmó i sentint-te part essencial de tot el paissatge que t'envolta: Viu l'Ara a Fons!   Viu l'Ara i Aquí de tot instant, procura menjar el suficient, sa, natural i de proximitat...
Estima la Vida i no et deixis arrossegar per aquests corrents que descarregan tota la teva energía prànica i vital...  Protesta per les polítiques corruptes i injustes del "sistema", però hi has de posar CONSCIÈNCIA, no la ment freda, mai la violència...
Comencem a canviar d'actitud: ANEM A DESPERTAR CONSCIÈNCIA!

                                                                              
-                                                                                                                                                                      

  •  

  • Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada