dijous, 12 d’abril del 2012

IMPORTANCIA DELS "GRUPS DE TREBALL CONSCIENT", PERQUE SURTI UNA "MASSA CRITICA IL·LUMINADA"


En el moment actual tenen una importància cabdal els "grups de treball conscient" que actuen com petites cèl·lules generadores d'  "energia regeneradora", dirigida, tant al Planeta com a la Humanitat.  Ni molt menys es tracta de nous moviments religiosos, ni res que se li pugui assemblar, tot i que algú pugui pensar-ho.  Com és sabut la "Consciencia" no s'expandeix precisament, a partir de "jerarquies"  i "estructures", que son les "preferides" de la Ment. Tot i que en aquest àmbit fisic tridimensional, on ens trobem, cal una "organització mínima" amb l'objectiu de realitzar una labor efectiva i coherent.  Aquesta, sens dubte, correspon als "grups de treball conscients" o "cèl·lules embrionàries", a l'entorn de les quals és possible el creixemreqüènciaent d'una autèntica "massa crítica il·luminada" és a dir, "autoreflexiva" i "autoconscient".  Una "massa crítica" d'aquesta categoria va molt més enllà que el "moviment dels indignats" (sense menysprear-los, ni prendre´ls el mèrit), va més enllà dic, doncs actua a partir de la Consciencia Emergent i Desperta.


Una "massa crítica il·luminada", ha aconseguit ja una freqüència vibratoria de "nou rang", que li dona la "saviesa" de saber treballar  amb les propies energies, així com les tel·lúriques, i les pràniques; s'auto regenera físicament i psíquica, en el nivell individual; i en el col·lectiu i en "us de la seva consciencia" (o amb una "consciencia" emergent en diversos graus), pot enviar la poderosa energia d'Amor i Guariment, a restaurar l'atmosfera física i psíquica del Planeta Terra, incidint especialment, en aquelles zones més castigades per les "incongruències" del "sistema", o aquells llocs on aquesta "irresponsabilitat" no reporta més que guerres, fam, malalties, dolor, desesperació i mort.
Per això "importa tant Despertar Consciencia", donat que la unió de grups de persones "conscients" cristal·litza en una "nova realitat" basada exclusivament en l'Amor i el Progrés de tots els éssers humans, amb la qual cosa, l'Home reprén un dels factors màxims de la seva condició: Crear la pròpia realitat on aprendre, experimentar i viure.  I no ser mai més esclaus d'una "realitat aliena i desequilibrada".

                                                                               
Se perfectament que això sona a utòpic" sobretot per les ments més racionalistes.  Amb tot, el "Cicle Solar" que estem vivint, a nivell planetari, porta "apertura mental".  Els dogmatismes religiosos "NO SERVEIXEN" per la "CONSCIENCIA", car son "exclusivament mentals" i estan ancorats en els "sistemes de creences" montats pel "sistema" dins la "matrix" per esclavitzar les persones.  És a dir, que dins d'una mentalitat "dogmàtica" i de "creença", hom no pot arribar a entendre la importància del "Paradigma" al qual ens estem dirigint, ni com és d'important "DESPERTAR CONSCIENCIA" per "sortir"  d'aquesta  "realitat il·lusoria i enganyosa" amb la que s'ha manipulat l'home per milers d'anys.
Una molt bona part de les noves generacions, que estan arribant des de fa unes dècades, ja venen "sensibilitzades" vers tota aquesta informació. Molts d'aquests joves recent arribats, estaran cada cop més, al front de tots aquests canvis, presidits per un nou rang de vibració, corresponent a una Consciencia Desperta i Progressiva, y també a un ADN renovat i enriquit. Ells i Elles tenen i tindran una gran tasca a realitzar pel be de la Humanitat.


                                                                                    
Part d'aquestes generacions ja s'han començat d'integrar socialment per "complir la seva missió". Integren, sobretot, "grups de treball conscient", on estan duent a terme, importants i increïbles aportacions car, molts d'ells, son dipositaris d'un "coneixement i un saber", que tant sols en aquests precisos instants còsmics "se sincronitza" per tal de ser expandit a la Humanitat.
És molt important amics/amigues, que tots aquells i aquelles que sentiu en el vostre interior "anhels i inquietuts", l'afany per "Despertar Consciència" que us uniu a grups afins, per fer la vostre aportació i, alhora, aprendre tot el coneixement d'aquests grups embrionaris.
La "meditació sincronitzada"! de cada dimecres a les 22hores-nit (hota peninsular), que des de ja fa temps realitza el "Cercle de Llum Montserrat" ja va en aquesta direcció regeneradora i de guariment del Planeta Terra i la Humanitat.  Tal com les "rodes magnètiques o cadenes" que es van realitzant cada mes.  A part el treball individual de cada persona integrant a partir de "l'Auto Observació-Viure l'Ara, d'instant en instant, i la MEDITACIÓ que cadascú practica en estricta intimitat.
Si desitjeu més informació sobre aquest grup del qual formo part, us podeu dirigir directament al meu correu electrònic manueluistatje@hotmail.com  que amb molt de gust us informaré*
                                                                                   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada