dijous, 22 de setembre del 2011

EL CREIXEMENT ES INDIVIDUAL...


A les persones ens uneixen anhels, esperances, fites, compromisos espirituals, profunditats de l'Ànima, però el cert és que malgrat tot això, cadascú fa el seu propi creixement individual.  El mateix succeeix amb les experiències, si be de vegades son també compartides, cadascú te de viure les seves i els resultats seran els que seran per un mateix.
Per això és difícil o enrevessat "créixer en forma de grup".  Dins els grups on es "treballa internament", hom creix individualment.  "Només" es creix individualment, es pot ben dir.  Això no vol dir però, que si un grup està format per membres que han arribat a un "alt nivell de consciència desperta", no es pugui aconseguir també un "alt nivell" d'efectivitat en les pràctiques de grup.
Evidentment que això emana també i sobretot,  d'un treball pràctic individual, del dia a dia, on bàsicament hom labora per viure l`'instant, practicant l'auto observació psicològica, a efectes de superar "l'hipnotisme mental" que genera la vida quotidiana tal i com socialment està enfocada.

                                                                                     
El "treball individual" sobre un mateix es fonamenta en la sinceritat i la honestedat vers un mateix i el propi "treball interior" com a pas imprescindible per no auto enganyar-nos i ser sincers i honestos amb els que ens envolten. Un grup de "treball intern" que anhela despertar Consciència i arribar a la integració amb l'Ésser Intern o part Divina que tots allotgem, no te res a veure amb una simple colla d'  "amics o col·legues" que es reuneixen per passar-s'ho be o passar l'estona. És tota una altra cosa.  Car s'està fent un "treball vital", que pot formar part de la "comesa amb la hom s'ha compromès" abans de venir a aquesta etapa existencial.
L'Univers i la Galàxia, multidimensionals,degut al "cicle còsmic" que vivim i que ens involucra, estan enviant forts estímuls evolutius en forma d' energies que arriben a tots els éssers humans del nostre món.  Però el que està clar i és evident és que aquesta energia còsmica estimulant, que arriba per un igual a tothom, només la sap rebre correctament, qui desperta la seva Consciència ara i aquí, qui per aquesta raó te un anhel espiritual profund, qui està receptiu als moments que estem vivint, qui està atent i vigilant en el transitar del propi camí.


Aquesta és la mateixa circumstància que condiciona i determina qualsevol fenomenología que hom pugui viure, i en això hi està inclòs el contacte amb Entitats Superiors, extraterrestres, o habitants d'àmbits dimensionals superiors.  No tindrà el "contacte" qui més curiositat tingui, o qui l'anheli amb més vehemència, sinó qui estigui més conscient davant d'aquestes realitats;  qui "estigui més conscient" també serà el qui haurà "modificat" llur particular freqüència de vibració, acostant-la més a la "superior realitat".
Això també explica perquè son tant escassos els albiraments d'OVNIs reals i objectius, de base positiva, en llocs on hi ha aglomeracions humanes, disparitat de persones amb molt diverses vibracions, on al que es presta més és a la confusió i a l'engany, com va succeir el passat dia 11 d'Agost a Montserrat, on l' "extraordinari albirament" dels 2 OVNI, va resultar ser una broma de mal gust per part de gent poc seriosa.
Ens cal "CONSCIÈNCIA" per tots els actes i accions de la nostra vida, sobretot a nivell individual, doncs aquesta és la base perfecta, perquè sorgeixin, col·lectius conscients fent una tasca correcta i seriosa.
                                                                                     
                                                                                   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada