dimecres, 24 de març del 2010

REFLEXIÓ SOBRE LA MEDITACIÓ DE GRUP SINCRONITZADA

NAU NODRISSA EN LA VERTICAL DE MONTSERRAT EL 24 DE MARÇ - IOM-

 Fer aquest treball especial, vol dir involucrar-nos per la Salut del Planeta i la Humanitat. Fixar la data de cada dimecres a 2/4 de 10 del vespre significa responsabilitzar-nos de fer-ho, per tal de fer una bona pràctica personal i de grup. Procurar ser-hi tots puig que el Planeta "ho necessita", i nosaltres, que ens marquem unes fites i uns compromisos espirituals i de contacte amb els Superiors de Llum hem de tenir, si volem avançar, un grau d'auto exigència que no admeti la més lleu excusa.
La fita d'arribar al nostre respectiu Ésser Intern és primordial, també sabem que "quan ens acostem veritablement" al nostre Ésser Intern, es produeix en nosaltres un nou Estat de Consciència, un estat més elevat des del qual podem ser capaços de discernir, que realment vol dir que podem fer-nos conscients, dels missatges que el nostre Íntim ens envia.  També aquest estat de Consciència fa que la nostra respectiva vibració s'alteri i passi a un grau superior de freqüència, això ens fa susceptibles de tenir experiències especials, i òbviament d'acostament als Superiors de Llum que fa temps se'ns manifesten.

ESTRELLES DE CINC PUNTES -PENTAGRAMES- EN LA BELLA FLOR DELS AMETLLERS

Ara be, tot això poc ho aconseguirem, si tant sols cerquem l'aspecte extern, si no ens auto impliquem a millorar les nostres actituds davant les circumstàncies de la vida, ajudar als altres, solidaritzar-nos, explorar l'ego causant de tots els desequilibris humans...  I així el progrés interior que anhelem ens serà donat per ell mateix...
Aconseguir "poders" i determinats "progressos", quan la persona viu "continus desequilibris", deia un Mestre, seria tant com donar margarides als porcs...  Per això el progrés interior és gradual en tant que la persona es va fent auto conscient, i va comprenent plenament els processos...

L'OVNI DEL 18 DE MARÇ SOBRE MONTSERRAT- IOM-

Ningú pot esperar avantatges capriciosament si no te un centre de gravetat permanent, perquè seria condemnar-lo al fracàs i fins a la bogeria.  Tot és un cami que s'ha d'anar fent pa a pas.  I els estímuls de tot tipus (que tant necessitem els humans) arriben igualment, si el propi treball és sincer, si es treballa amb voluntat, si es desenvolupen aquest sentiments meravellosos que generen la Humilitat, el Perdó, l'Amor, en contraposició a l'Orgull, la Ira i l'Odi destructors...

PARTICIPANTS EN LA TROBADA DEL PASSAT DIA 20 DE MARÇ DEL CERCLE DE LLUM MONTSERRAT

El fet que s'ajuntin persones amb unes mateixes inquietuds espirituals, i més en els moments que estem vivint, ja és també de per si important, car denota que hi ha voluntats i ganes per laborar un camí autèntic, que retorni a les claus intrínseques de l'ésser humà, que porta inscrites en els seus gens aquestes ànsies incontenibles d'un progrés espiritual que sovint no troba en les religions tradicionals, massa rutinàries i maquinals.
Aprenem a resar, aprenem a meditar, aprenem a sentir-nos en contacte amb la Naturalesa, i per tant, agraïts a tots els Éssers Elementals que la poblen, i la fan més amable perquè l'home l'estimi i hi col·labori.  S'esquinça la Naturalesa quan l'home en comptes de col·laborar-hi, la vol "substituir", llavors la Terra es revela, i també emmalalteix, i com a resultes, també l'home en pagarà les conseqüències.
Per això és tant important la simbiosi de l'ésser humà en connexió amb l'Ésser Intern, per entendre més be a la Naturalesa, comprendre-la i connectar també amb tots els éssers vius que l'habiten i la comparteixen des del nostre costat mateix.
Aquesta connexió amb el nostre Pare-Mare, és l'Estat Superior de Consciència que ens cal aconseguir, per discernir correctament, i connectar objectivament amb les altres Densitats i Dimensions: la veritable Evolució i Progrés humans.

(Del Document-Reflexió del passat 20 de Març data de la nova trobada del Cercle de Llum Montserrat)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada