dimarts, 19 de gener del 2010

QUANT ESPAI DESAPROFITAT ?

ANDROMEDA
L'ésser humà està connectat a l'Univers sencer, amb el "Gran Tot", amb aquesta energia materia base meravellosa que s'escampa per tots els racons del Cosmos, formant-ne part, essent ella un mateix i tots nosaltres, i que sense veure-la o tocar-la, els científics més lúcids, ara mateix ja saben que hi és, on abans tothom creia que l'Univers era "buit", o amb "grans buits", ara es pot dir el ple que està el Gran Espai, o més aviat que està plagat de "grans plens", entre les galaxies i constel·lacions. entre les estrelles i planetes, entre els asteroides i la pols còsmica, entre els múltiples i distints plans de densitat, entre els éssers de totes classes i espècies... I aquesta energia materia base que omple tots els buits, és el que ho intercomunica tot. D'aquí la interrelació que existeix en TOT. No hi ha res que estigui desconnectat de la reste. I fins i tot, d'acord amb aquest "patró" coses que abans han estat unides i que després resten aparentment "separades"segueixen mantenint un "llaç d'unió", d'interrelació, de connexió. Aquest és precisament un altre dels aspectes paradigmàtics que ens porten els nous temps quàntics.


Segons la visió newtoniana l'Univers te una mecànica on el temps i l'espai son absoluts; més tard serà Clerk Maxwell qui parli de forces que no poden ser explicades per la física de Newton, i juntament amb Faraday hom arriba a una visió de l'Univers compost per "camps d'energia" que interactuan mútuament; quan a principis del S. XX Max Planck publica llur teoría d'un món compost per "paquets" d'energia anomenats quanta, obre una porta important... Einstein, també a principis del segle passat "desmonta" la física newtoniana suggerint que el temps és relatiu en comptes d'absolut. Un aspecte significatiu de la "relativitat" és que el temps i l'espai no poden ser separats i existeixen junts en una quarta dimensió. En la dècada dels setanta del segle XX, els físics accepten teories que descriuen l'Univers com composat de petites "cordes vibratories d'energia" per explicar, tant el món quàntic com la realitat quotidiana. En la dècada dels vuitanta s'accepta formalment questa teoria de "cordes" com un pont per unir totes les teories.
Tot està connectat, no hi ha res que no afecti a res, el més insignificant te les seves repercussions i llurs afectacions. Quelcom que el Saber Antic sempre ha sapigut. Quelcom que el Saber d'avui està recuperant i, doncs, donant la raó al que ja es sabia. I aquest coneixement està a disposició de l'home, com tot el que existeix en aquesta en aquesta immensa creació. La Interconnexió, sempre pot ser utilitzada per aquest, tant vers el seu micro cosmos interior, a la recerca, trobament i fusió amb el seu Ésser Intern, com per progressar vers el macro cosmos immens i penetrar a l'infinit, mitjançant el desenvolupament de les seves facultats multidimensionals...
L'únic danyós i irresponsable és la ignorància, l'ocultament que s'ha fet de totes aquestes possibilitats i eines, que l'home disposa i que no sempre ha pogut utilitzar per ignorància. Els responsables que això sigui així, que així han obrat -i obren-, hauran de respondre pels seus actes.
Essent conscients d'aquesta interconnexió hom compren millor els ponts que tots els éssers humans tenim a la nostra disposició, per connectar amb realitats superiors, a les quals no s'ha tancat l'ingrés, ni l'aprenentatge de coneixements, ni la connexió amb éssers que viuen "allà" i dins això el "CONTACTE" amb els Supeiors de Llum de MONTSERRAT i amb qualsevol altre visitant de l'Espai.
Tots i tot està connectat, però fa falta saber-ho, conèixer-ho i practicar-ho. Els "manipuladors d'aquest món" van esborrar de la ment humana aquest coneixement innat així com el de les facultats multidimensionals humanes. Entre moltes altres coses van trobar "més fàcil" dir-li a l'home "que només es viu un cop" i que si hom s'aparta del rail que li han marcat, anirà de dret a l' "infern" per tota l'eternitat. Així l'home restava dòcil, obdient, temerós, i ja no investigava res"
Tot i que ara, milers de generacions després aquest "CONEIXEMENT" retorna al més profund de l'home per tal que pugui saber-lo, conèixer-lo i practicarlo lliurement... Malgrat els que ho volen impedir.

Un libre recomanat que analitza fons el que aquí es ressenya:

titol: La Matriz Divina (en espanyol)

autor: Gregg Braden

editorial: Sirio





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada