divendres, 7 de desembre del 2012

COM UN MIRACLE DE L'AMOR CÒSMIC...

.

Comencen aquells dies diferents on tot passa per "la introspecció": la quietud, el silenci, la meditació,  i fluint-hi, deixar de fer, perquè tot sigui el que ha de ser, amb l'acceptació de l' Ànima, i el des aferrament final al "vell món", que cadascú pot decidir deixar enrere, per abraçar l' etern instant permanent i continu, de la nova VIDA que arriba.  Trèmula i subtil vibració que impulsa l'energia de l' AMOR CÒSMIC, Octaves de Superació, freqüències anhelades de la Consciencia, Música de les Esferes, que només els Mestres de la Música, havien captat en llur instant present.  Energies immaculades i pures, que ara arriben a tot ésser vivent, i per la Terra tota, i per l'Ésser Humà d'Ànima i Cor amatent.
Milers d'anys predient-se i anunciant-se, llunyanes cultures conscients ho sabien, i ho cisellaren en pedres polides, i fins avui, que ja en fem recepció. Tot l'anunciat ha arribat fins el nostre benaurat "ara".
 
                                                                                      
Mentre la Terra acaba el seu bell i grandiós procés, el de l'home s'intensifica, just arribant al solemne "Solstici d'Hivern": L' ADN humà, tant de temps adormit i per ignorància quasi menystingut, es desperta, es renova i es transmuta: La Consciència Còsmica, en tota la seva pura essència energètica, ho impulsa, així aquests components vitals, s'activen per cristal·litzar "L' "Home Nou" per la "Nova Terra", flamant i tetradimensional.
Tot era previsible, més restava en el camp dels somnis, i dels somnis perduts de l'Ànima: avui una plena recuperació arriba en aconseguir-se la "nova freqüència": tothom hi "te accés", quan ho decideix conscientment. S'obre la PORTA per temps indefinit "perquè l'antiga raça dels homes, faci la passa definitiva" concloses totes les experiències, que amb tant d'amor i afany, les ànimes, "les antigues divines essències", acceptàren "de conèixer i viure per créixer",  en el planeta de la tercera densitat.  Avui la Còsmica Evolució ho "reinicia" tot, per no haver de "repetir més" i créixer i evolucionar vers la LLUM...
 
                                                                                     
La Terra conclou el seu procés de canvi de freqüència, de 3ªD. a 4ªD (entre els dies 10 i 11 de Desembre) i a l'endemà (12 de Desembre) Júpiter comença el seu periple per esdevenir una estrella.
Mentre, qui senti en l'Ànima i el Cor "el batec" d'aquest meravellós i gegantí Cicle Còsmic i Solar, sentirà també, la íntima "necessitat interna" de la pròpia "introspecció" com diem al principi d'aquestes paraules, car mentre s'acosta el màgic SOLSTICI, totes les cèl·lules del cos  humà, el nostre grandiós micro univers, "serán inundades per aquesta entrada d'energies puríssimes, que les "reiniciaran" una per una, activant-les per fer possible la "biología" de 4ª Dimensió.  El punt àlgic d'aquest procés: "els tres dies centrals del Solstici 21, 22 i 23 de Desembre".
Tot és intern, doncs "l'extern surt de l'intern" i no a l'inrevés. El "Silenci de la Crisàlide" ( per fer el símil del nostre germà Emilio, que ja hi està entrant), convida a tots al recés, a aquesta alerta íntima, a la vibració d'aquesta abraçada de Llum i Regeneració, individual i alhora col·lectiva que hom pot i ha de viure amb AMOR i JOIA, senzillament, fins a la "Metamorfosi": consumada la gran transformació (morir en vida : néixer de nou, en l'espiritual simbolisme cristià)*
                                                                               




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada