dimarts, 20 de desembre del 2011

NADAL CÒSMIC I SOLAR


Nau del Món vers l'Infinit..!
Camí Estel·lar que es Renova..!
Vida cíclica que es Reinicia
en la FONT resplendent i galàctica,
al Centre on Regne Majestuós
SOL de Sol: La Magna Estrella..!
LOGOS SOLAR, altíssima i pura LLUM
més enllà del Temps i l'Espai del Misteri..!
Oh, CRIST!  De TU part Essencial ens feres..!
I t'expressares en Jehosva de Natzareth..!
La Seva Paraula fou Brasa d'AMOR Ardent,
utilitzada pel be i pel mal...  Ressonant
i reverberant sens parar:  Clamant l'Esperit!
I ara, en portes dels Nous Temps,
una Nova Humanitat es prepara i es desperta,
com un NADAL CÒSMIC i SOLAR..!
Ens podrem donar les mans, per fi,
i Refer el Camí
del que tant ens hem demorat ?


                                                   ENTRE BONS AMICS I AMIGUES

*Dedico aquestes paraules amb especial afecte a tots els lectors i lectores d'aquest nostre i vostre "Blog", el qual m'ha sigut donat d'administrar amb una sèrie de missatges, tots ells dedicats al "Despertar de la Consciència" i que han anat evolucionant des del primer dia, tota vegada que es creava el "Cercle de Llum Montserrat" esperant un "contacte ràpid amb els "Protagonistes" de les manifestacions de llum, que continuament succeeixen en aquesta zona de la Muntanya Sagrada de MONTSERRAT; l'experiència ens ha portat a "canviar un xic" l'orde inicial dels factors: m'explico. Si al principi un dels nostres "màxims objectius" era aconseguir de realitzar un "real contacto amb les Entitats Superiors de Llum", de les quals hi hagué molt bones respostes (com reflexe aquest "Blog" des de l'any 2009) de entrada,  la conclusió a la que vàrem arribar, que ens havíem de preparar nosaltres humanament i espiritual. a efectes, en tot cas, d'enfocar aquest tema de forma integral. és a dir, d'una forma profunda i responsable. i passant sobretot, per millorar nosaltres com a persones "en tots els fronts de la Vida".  És un enfocament seriós que no sempre ha sigut ben "comprès" però del que hem hagut d'aprendre i assumir, sobretot amb grans dosis d'humilitat.
Som un grup més aviat reduït i amb bona amistat i harmonia, ni som secta, ni religió, però ens uneix una gran espiritualitat: això és bo de ser comprès.  Vosaltres, lectors i lectores, sabeu a què m'estic referint.  Hi ha una "divisa" que mai oblidem (i que us convidem a practicar): VIURE SEMPRE EN L'ARA, EN EL PRESENT, EN L'INSTANT: Aquesta és la primera "clau" del treball sobre si mateixos i de com "aprender a saber" qui som realment: Ego o Essència.  Qui regeix vertaderament la nostra Vida ?   Si "no sabem qui regeix" la nostra Vida, com ens podem dirigir als "Éssers de Llum"?  No poden fer-nos més que "llumetes" o "coses" que una H umanitat primària pugui entendre.   Si aparegués una nau amb tot el seu esplendor, ¿què creieu que passaría?  Pànic i Terror !!   M'estic referint als Éssers eminentment ètics.  Ells conèixen les reaccions, el nivell vibratori-consciencial de les persones terrestres.  És clar que ens podem "preparar per aquesta realitat lluimonosa": és el que fem amb les nostres pràctiques i meditacions.
Aquest "treball" (laborar, l'anomeno) és el que ens ha fet esdevenir "Cercle de Llum Montserrat", cosa que ens poprta a fer un "treball" individual i  permanent en el día a día, per minimitzar i controlar l'Ego, "un software que sovint ens domina".  Després quan el grup es reuneix al complet, regne el diàleg, les vibracions, l'energia amb la qual es labora, el Prana meravellós de MONTSERRAT, que ens brinda tota la seva força, juntament amb la Mare Terra.
El nivell de Consciència sempre és el reflexe del "treball sobre un mateix".  Si tot el grup aconsegueix un "alt nivell de Consciència" ètica, per suposat, el que s'aconsegueix a nivell grupal son vivències que per ser tant profundes ni es poden relatar...
Sovint aquest "Blog" es nodreix i s'inspira, a través de la meva persona, de moltes de les experiències del CLM, malgrat no ser-ne portaveu estericte.
Be, amics i amigues, tant sols dir-vos que moltes gràcies per les estones que compartim aquí, que encara que no ens puguem contemplar físicament, ens "sabem reunits i trobats" dins aquest "ciberespai".
Quedo a la vostre disposició per "aclarir" qualsevol circumstància de les que "toquem aquí".  Dir-vos que el "Cercle de Llum Montserrat" està sempre obert als que si vulguin unir.  Ho fem seriosament: espero que això no us espanti... (és broma)*     Manuel Luis Tatjé
                                                                                  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada