dijous, 14 de juliol del 2011

PLÀCIDES NITS D'ESTIU: VIVINT L'INSTANT...


On la remor del vent es deixa sentir en el refrec de les altes copes dels arbres, barrejant-s'hi en la llunyanía el raucar de les granotes de la bassa pròxima, i més a prop encara, els grills saludant l'estació calda: tot s'omple amb l'ambient d'Estiu.
Bressolats com infants, esguardant totes les clarianes del firmament des de sota la pineda acollidora, desfilen els estels i constel·lacions, i sobretot, aquell llum enorme, d'un color daurat brillantíssim, seguint una ruta que travessa de ple la nostra vertical, vers un destí que intuïm còsmic i proper  a l'hora, potser per ser multidimensional, o per la proximitat al Massís Sagrat de Montserrat.
El Cor és qui es somou quan, els quins s'aproximen, activen la potent l'encesa dels seus llums amb l'inequívoc "missatge" que identifica als Éssers Lluminosos, que ens anuncien, un cop més, que son Ell i estan aquí, i el sentiment que això genera és tant especial, que no es pot confondre amb cap altre.  És quan hom es pot sentir "innocent infant" -essent home o dona-, davant els lluminosos Elohim primigenis. (Com és sabut no s'immisceixen en els grans i greus problemes que sofreix la Humanitat,  més no perden detall dels moments cíclics que ens envolten i a la seva manera estan ajudant a la formació d'una "Humanitat Conscient").


Vivint l'instant hom pot vivenciar - encara que sigui al principi -, petites "guspires" d'això que s'anomena "realitat conscient", i perseverant, molt més encara.  Vivint l'instant en absència plena de la ment, és tot tant diferent (com es diu tant ara), que resulta increïble.  El cas és que vivim "una realitat il·lusòria" quasi permanent, i quan tenim accés a la "vertadera i objectiva realitat": no ens la podem creure...
Viure l'instant, com ja hem dit altres vegades "ens demana posar una alerta permanent  a la nostra Vida"   i  sense abaixar mai la guàrdia, en cap dels escenaris on es desinvolta la nostra existència: de dia i de nit, les 24 hores, al camp mirant les estrelles i llums especials, com en l'atur, o treballant o fent vacances (els que en disfruten), compartin amb totes les persones del nostre entorn (ni n'hi ha cap que estigui  aprop nostre o nosaltres d'ella per casualitat: estem "novament" reunits per raons vàries que cadascu pot i ha d'explorar), quan ens relaxem, concentrem i meditem, i també quan riem i ens divertim.
La ment tancada en els racionalismes no pot admetre res del que aquí s'està dient: És utilitzada permanentment per l`'Ego subjectiu, que l'adora...     És justament quan la ment no participa,     quan podem conèixer la "vertadera realitat", perquè és quan  som Consciència, i és quan es manifesta tot el que de Diví te l'home.


Sota dels arbres és un Sanctuari, et custòdien les altíssimes i rebregades columnes, estàtiques però vincladisses, perquè el vent s'hi passeja lliure cantant i salmodiant vells tons ancestrals, però alhora ple de Vida, de lluminosos Elementals del món vegetal, de l'aire i de la terra, vists o pressentits, la presència energètica dels quals, somou i transforma el profà en sagrat i universal. Per  entrar conscientment en el més elevat i recòndit d'aquest Sanctuari, només podem recórrer al nostre Ésser Intern, de la seva ma podrem entrar en aquest "univers paral·lel" i conversar directament amb l'Elemental del Pi, o del Roure, o de l'Alzina, o de l'Om, etc., etc. 
Tot això no ho escric perquè sigui "fàcil", sinó perquè és meravellós    i encara que els éssers humans necessitem molts estímuls de tot tipus per transformar-nos, per despertar-nos, per arribar a ser plenament CONSCIENTS, de tots els nostres pensaments, actes i accions:  Val la pena tot esforç...   A part de que segurament molts portem aquest "objectiu inscrit en el Cor" i cal anar perdent la mandra ja...
Espero que l'Estiu sigui propici a tots, el "Cercle de Llum Montserrat" seguirà amb les seves trobades i tasques amb tota normalitat, amb les úniques variacions, ja conegudes, dels horaris. 
Cada dia te, vertaderament, el seu afany, i cada hora,                                                                                  cada minut, i cada segon, i sobretot ara que el temps s'està "alterant"  (Ressonància Schumann), i el dia ja no te, i de bon troç! 24 hores;  encara que els nostres rellotges segueixin com sempre, i el temps, com ja sabem (i mai millor dit) "vola"...   I com vola..!
Us desitjo un bon i conscient Estiu!!                                      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada