dimarts, 21 de juny del 2011

UN MUNT DE PERSONES CONSCIENTS I LLUMINOSES


Fa pocs dies la "NASA" deixava d' "informar" sobre possibles apropaments i/o col·lisions de meteorits o altres objectes majors, amb el planeta Terra, i sorprenia tothom enviant als seus empleats un advertiment segons el qual se'ls diu que es preparin per les emergències geofisiques que s'acosten... És curiós que per un costat "deixin d'informar" i per l'altra es faci públic aquest advertiment.  També de forma paral·lela un congressista nord americà manifestava la importància de sortir de les ciutats i traslladar-se al camp...  Hom es pot preguntar:  "volen espantar la gent?"  O això, d'alguna manera vol dir que tothom comenci de prendre "mesures" al respecte?
Gram part de les "societats modernes" son dependents integrals de totes les qüestions bàsiques: l'electricitat (amb la qual funciona gairebé tot); l'alimentació ( abastaments de grans superficies i  comerços); les telecomunicacions i combustibles, etc.  Algú s'ha parat a pensar què podria passar si avui per demà fallés el fluid elèctric (al menys per un temps), i tampoc s'abastessin les grans superficies, d'aliments i altres articles, allà on tothom va cada dia, massivament, a comprar de tot, si fallessin els combustibles i la telecomunicació... Què succeiría en una gran ciutat si es donessin, de cop i volta, aquestes circumstancies ? Es clar que molts es pensen que això és ciència ficció...

                       
                           TUNGUSKA (Siberia) 1908 (segle XX) l'explosió fou de dimensions atòmiques
La reflexió que proposo no és per "inquietar" ningú, sinó per observar aquest tema des de la Consciència, des d'on s'haurien de prendre sempre les "decisions importants".
La idea d'anar "al camp" és per evitar tot tipus de "caos" i l'aprendre o l'haver après a ser "autosuficents", és per sobreviure amb molte més possibilitats davant qualsevol emergència de curta o llarga durada.
És possible i fin i tot probable que, com a éssers espirituals experimentant en la materia, els éssers humans tinguem de viure especials experiències còsmiques planetàries, encara que també és possible que, la intensitat, abast o grau del que pugui succeir al nostre meravellós món Terra, estigui d'alguna manera molt extraordinària, controlat per ELLS, els que estan observant tot el nostre procés humà (des de sempre), i en aquests moments, els importants instants cíclics que estem vivint, junt amb el nostre Sistema Solar, vers el Centre Galàctic, tal i com ve succeint aproximadament cada vint - i - sis mil anys. 

                                                   La nostra casa & la nostra nau
Tot és VIDA en moviment, i tot i tots, ESTEM INTERCONNECTATS, com és sabut i com hem dit ja moltes vegades.  Tot afecta a tots, i comprendre-ho, i aprehendre-ho plenament, ESTÀ EN FUNCIÓ DEL NIVELL DE CONSCIÈNCIA DESPERTA, que cada ésser humà disposa: així podem ser útils al Planeta objectivament.
SI UN BON NOMBRE D'HUMANITAT CONSCIENT VOL AMB FERMESA:  la superació, el creixement, l'inici d'una nov època amb nous i elevats VALORS, un vertader "paradigma" que ajudi l'ésser humà elevar-se vers el pla tetradimensional i encara altres plans de més elevació i progrés, on l'ésser humà ja no lluiti per "tenir o acumular", sinó per SER en plena Consciència de si mateix, on tot sigui constructiu i benèfic, on les malalties estiguin erradicades, on el Progrés Evolutiu sigui per AMOR:  NO TINGUEU CAP DUBTE QUE AQUEST SERÀ EL NOU MÓN AL QUAL ENS ENCAMINEM.  I HO SERÀ PERQUÈ UN MUNT D'ÉSSERS DESPERTS -CONSCIENTS- FINALMENT HAURÀ PRES LA FERMA DECISIÓ.
I això no és utòpic, amics i amigues, encara que ho pugui semblar.  Utòpic (i inútil) és tant sols pensar que això és "utòpic". 
Res no és "impossible", si una "massa critica" Conscient i Lluminosa, ES PROPOSA TRANSFORMAR-HO TOT.  I al nostre Planeta aquesta "massa" j s'està formant.  I aquests moviments d' indignats, en el seu fons global cerquen aquest canvi genral de rumb, ja imprescindible, pel Planeta i la Humanitat.
La única alternativa vàlida és la CONSCIÈNCIA: com més s'hi basin i actuin amb aquest Principi de l'HOME CONSCIENT, hi haurà més claretat i objectivitat, en tot el qu es vagi plantejant com Camí i Direcció.
                                    
                                                                                      
                                                                               

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada