dijous, 12 de maig del 2011

"TREBALLADORS DE LA LLUM": ARA ARREU DEL PLANETA

            ELS TREBALLADORS I TREBALLADORES DE LA LLUM SON  L'AVANÇADA
                                             DEL  NOU  MÓN  QUE  S'ACOSTA

No és només sentir que és una "moda", o que és quelcom que "està molt be", o que "queda be", no.  Aquest qualificatiu va mol més enllà del que les tendències i modes "internautes", imposen o assenyalen en matèria d'espiritualitat, despertar de la Consciència, nou paradigme, Ascensió 2012, etc., etc.   Ser "Treballador de la Llum" és estar pujant els primers graons d'una escala real de progrés, evolució i creixement intern vers la Llum;  Llum que tot ésser humà porta dins seu per dret propi des dels mateixos orígens.  Una "escala lluminosa" on res no s'aconsegueix sense objectiu mereixement, sense autèntica compresió, sene humilitat, sense sacrifici, i sense el Foc potent i savi de l'AMOR.
La mateixa desorganització de la psique humana, ha tornat l'home sovint, mandrós, poc actiu, referint-nos a la seva pròpia "auto observació psicològica", a l'esmena dels errors en que l' "ego" el fa incòrrer, al fet de plantejar-se una lluita sobre si mateix, amb la finalitat de integrar-se a aquesta part "pura, elevada i sagrada", vertader Nord per desenvolupar totes les virtuts potencials i la saviesa emmagatzemada, ancorada, que com permanent tresor imperible i inherent a la raça humana, guarda l'home en el seu interior, molts cops sense sospitar-ho, distret, despistat, per les exigències, immediateses i capricis de l'"ego", que sempre vol "sobreviure".  L'"ego", aquest "suplement afegit", aquest "programa" que l' "Home", quan està despert de Consciència, tant sols utilitza quan li convé en aquest món tridimensional, però que pot "desestimar", prescindir-ne perquè en si mateix ja és auto suficient per viure la seva existència: car és el vertader
Home-Dona (Andrògin Diví) que som tots i cada un.

                             
                     L'EGO ES UN PROGRAMA QUE PODEM UTILITZAR QUAN VULGUEM        
                                              PERÒ L'EGO NO ES TOT EL QUE SOM
Quan l'home està "adormit de Consciència" està a mercè del seu propi "ego o programa" i com que no te "control de si": el seu "ego" fa d'ell el que vol. Així és la immensa majoría de la Humanitat, és per això que aquesta és a mans, d' una no molt gran élite, -que utilitza amb avantatge- aquesta "feblesa psicològica" en pròpi profit: Així està la nostra Humanitat. Així està avui el nostre món.
El que aspira a ser un vertader "Treballador de la Llum", es vol despertar a si mateix, de les tenebres psicològiques de l' "ego", y promou, amb el seu exemple, que les persones del seu entorn inmediat s'adonin de la situació i aprenguin de despertar també la seva pròpia Consciència.
Els autèntics "Treballadors de la Llum" no cobren diners, ni pretenen de viure d'ensenyar i/o practicar llurs virtuts i capacitats o coneixements: Cap Mestre no ho ha fet: Jeshua Ben Pandira, el Mestre de Natzareth, tampoc ho va fer, ni ho va recomanar. Que ningú es pensi que aquesta simple "norma" elemental, se la treu de la màniga qui escriu això. Això és quelcom "clàssic" i, com dic, "elemental", dins els estudis i treballs "ocultistes, esotèrics i espirituals" de totes les èpoques.

 L'ÉSSER HUMÀ ÉS UN ÉSSER DE LLUM EN POTÈNCIA I EN AQUESTA DIRECCIÓ CREIX

Els quins fan "negocis" amb aquests temes i reparteixen arreu els "títols de mestre" estan al marge de la Saviesa Universal i Còsmica, l'únic que fan es "mercantilisme", i es dupliquen amb els quins ho seguiran fent: no ensenyen, ni guareixen: mantenen la clientela: sempre hom hi ha de tornar... Doncs d'això viuen !
Els "Treballadors de la Llum" ajuden i transmeten només per AMOR i ALTRUISME, a l'hora que laboren el seu popi despertar.  El Coneixement es dona a qui el vol, però es dona, no es ven ni s'hi mercadeja.  Moltes vegades en aquesta època especial, éssers humans anhelants d'un espiritualitat no "institucionalitzada", pura, troben "Treballadors de la Llum" que els encaminen a conèixer el seu propi "camí interior", i els ensenyen a auto laborar-se, a coneixer llurs pròpies capacitats adormides, a conèixer la psicología de l' "ego" per medi de la qual tant s'ha danyat a la Humanitat. Aprenen, en defintiva, a elevar per si mateixos el "nivell de la seva Consciència", i a l'hora llur freqüència de vibració.  A tenir una "actitud nova" davant la VIDA, davant la societat manipulada sense escrúpols, que pretén enfocar éssers malaltissos, dependents, estressats, deprimits, ignorants i, sobretot, sumisos...
L'Ésser humà que comença de "despertar Consciència" està molt per damunt de tot això i anhela un món molt diferent al que veiem avui: és un vertader "Treballador de la LLum" d'aquests que, malgrat el que diguin, n'estan sorgint a milers arreu del Planeta...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada