dijous, 26 de juliol del 2012

LES CREENCES "NOMÉS SON" LES CREENCES

Les creences son mentals i ens han arribat a través de la familia, la societat, les tradicions, etc.  Les creences son això: "creences".  Amb les "creences" també es crea la "realitat": una "realitat" emmotllada a les pròpies creences.  La "realitat" la creem amb els nostres pensaments i creences.  I la "realitat" sempre está "condicionada" pels pensaments i creences que la determinen.  Tenim la "realitat" que tenim, "gràcies" als nostres pensaments i creences. I "gràcies" als factors "socials, religiosos, polítics, que impulsen a les masses a generar, a tenir "determinats pensaments i creences.
Aquesta és una qüestió força "ignorada" encara, a tota la societat, i el cert és que tampoc hi ha massa interès per divlulgar-la, en tant que és "un poder innat" en tot ésser humà.  L'home pot crear, i de fet crea llur pròpia realitat en base als seus pensaments i  creences
És un d'aquells "coneixements bàsics" que encara no s'ensenya a les escoles. D'això en parla i ho reconeix la "física quàntica" enmig de la gran innovació paradigmàtica que s'està generant dins la pròpia "encartronada" Ciència, en les noves tecnologíes i en la majoría de sectors que innoven i emergeixen.

                                                                                   
L'home te el "poder" (entre altres), de crear la seva pròpia realitat,  però aquest no és un "poder" merament del "cos físic biològic" -l'insuperable ordenador inspirat i creat pels Déus-, sino que és un poder de la Consciència, de l'Ésser Intern  individual i particular de cada un i connectat permanentment amb la Consciència Còsmica infinita sense la qual esdevé una "aberració" com reflexa en molts aspectes la societat actual, el món en que estem vivint.  El nostre món "dual", en el qual aprenem i experimentem, hi tenim unes societats quins "mandataris" malden perquè en l'ésser humà, "no hi participi la seva Consciència", l'Essència del que realment és l'home: un ésser diví en fases d'aprenentatge i experimentació.
I encara amb tot i això,  van sorgint nombrosos grups de persones per tot el planeta, "que estan practicant i divulgant tot el contrari: "el despertar de la Consciència".


Tant la "realitat" individual humana, com la general "poden canviar".  Perquè?  Perquè l'home te capacitat per fer-ho: amb llur pensament, amb llur creativitat mental però essent-ne CONSCIENT és a dir, amb la CONSCIÈNCIA PLENA I DESPERTA. Si no és així, hom seguirà creant "alternatives opaques" i "camins mediocres" on l'ésser humà haurà de seguir "patint" per avançar i serà "més del mateix que ja existeix ara". 
Mirteu si val la pena "viure l'instant present, controlar la Ment i l'Ego, i deixar que la Consciència inspiri i ompli la nopstra Ment Creadora i Superior.  No per res..!  Per crear la nova realitat i ser-ne cocreadors, i realment créixer i ascendir, sublimar la pròpia freqüència vibratòria, superant-la, elevant-la, i poder fer realment el pas planetari "que se'ns està demanant" per entrar, amb "ple dret" als següents plans de densitat.

  
Perquè et creus el que diu la "caixa tonta" de la televisió ? Perquè et deixes arrossegar per "falses emocions", per les "baixes vibracions" que generen els "butlletins de noticies i els informatius", per la premsa diària, etc. ?  Perquè vas repetint per tot arreu tot el que has sentit per la ràdio i la televisió, realment com un autòmata ? No tens idees i reflexions pròpies i originals ?
Escolta bona música, que eixampli el teu pit i elevi el teu cor, aleshores la teva Consciència emergirà...  Vitalitza't i revitalitza't passejant pel camp, respirant a ple polmó i sentint-te part essencial de tot el paissatge que t'envolta: Viu l'Ara a Fons!   Viu l'Ara i Aquí de tot instant, procura menjar el suficient, sa, natural i de proximitat...
Estima la Vida i no et deixis arrossegar per aquests corrents que descarregan tota la teva energía prànica i vital...  Protesta per les polítiques corruptes i injustes del "sistema", però hi has de posar CONSCIÈNCIA, no la ment freda, mai la violència...
Comencem a canviar d'actitud: ANEM A DESPERTAR CONSCIÈNCIA!

                                                                              
-                                                                                                                                                                      

  •  

  • dilluns, 23 de juliol del 2012

    QUÈ LI DIRIAS A UN ÉSSER SUPERIOR DE L'ESPAI?


    Quan vam començar a parlar per organitzar el "Cercle de Llum Montserrat" unes poques persones, en bona part proveniem de les trobades dels "Onzes" de cada mes a MONTSERRAT, sobre les quals i després de fer-ne un seguiment de força anys (en el meu cas personal, per exemple, però també altres persones), havíem arribat a la diàfana conclusió de que, si voliem "aprofundir més" en el tema dels "albiraments i el contacte" havíem de "fer alguna cosa mes" que el que es venia fent a l'esplanada dels "onzes".   "Alguna cosa més" que hauriem de realitzar nosaltres, ja que allà, hom no passava d'una mera repetició del mateix, amb molta cridoria y molta gent.  Era el que nosaltres pensavem en aquell moment y encara avui.  Evidentment, sense voler "desacreditar" el que allà es fa, y sense treure-li "importància".  D'aquest criteri en va sortir el primer impuls del que seria el "CLM".  De vegades, per no dir "sempre", és important i necessari rememorar els "orígens" amb els que encaminem els nostres anhels, per tal de retornar-hi, i si cal, refer un camí, rectificar amb l'experiència de les lliçons apreses y seguir avançant amb la "Llum" del primer instant.

                             OVNI EN LA PART SUPERIOR ESQUERRE (foto amablement cedida pel seu autor
                              Jordi Llorente Guerrero- ) Juliol 2012

    "Fer alguna cosa més", obviament i ineludiblement, sempre pasa per "Despertar Consciència",   perquè si no fos  aquesta la "premisa", no vibrariem amb l'impuls de millorar, i voler anar realment més enllà de la consabuda "senyal" o "traç".
    Algú amb bona "provocació", i que alhora m'impulsava a "aprendre", em va llançar la següent pregunta: "Què li diries a un d'aquests "éssers superiors" si el tinguéssis davant?  La pregunta era "capciosa" en tant que la càrrega que portava era perqué em donés compte, que "no estava "preparat" per un diàleg d'aquest nivell. Però personalment jo mai no havía entès aixó d'aquesta forma.  D'entrada i essent "éssers avançats i benignes", dels que realment son aquí per "ajudar   i aconsellar", en les grans transicions planetàries d'aquesta interessant i importnat època,  saben de sobres quin és l' estat mental i psicològic, de la persona amb la que comunican, aixím com el seu "nivell consciencial".  Per tant, un diàleg amb un ésser de l'Espai, avançat i benigne, sempre serà edificant, encara que la possible pregunta que se li formuli, pugui semblar "innocent o elemental"    davant la basta saviesa de l'especial interlocutor.

                                          nau gran- nau petita sobre el Massís de MONTSERRAT

    El cert és que mai no he sentit "temor", per no saber " que dir", a un ésser "avançat i benigne".  D'altra banda, "por o temor", son "mentals i de l'ego": No és emoció de la Consciènccia.  Si un OVNI ens "fa por" voldrà dir, que ni nosaltres, ni ell, sincronitzem amb la Consciència.  Per això és molt necessari "fer cas" a les propies "ressonàncies interiors", quan estem davant un OVNI, o un ésser extradimensional, etc., és vital i infalible, per saber "davant de que o de qui estem".  Hi ha molt d'engany i fal·làcia en marxa, per distreure les atencions  i fer créixer  la confusió.  És obvi que, amb més Consciència, millors "contactes i sincronies".  I és evident també que, a més nivell de Consciència, menys possibilitats de ser enganyats o confosos.
    I és un "greu error", "fer culte o religió" dels així anomenmats "éssers extraterrestres".  Ja "Ells" han avançat en més d'una ocasió que "no volen això de nosaltres", sino un trobar-nos fratern i una relació "normal" entre germans.


                                                                                      
    Tornant al "CLM" també estic convençut que cal seguir amb aquell anhel del "primer instant inspirat" cal laborar per la gran trobada, pel contacte amb els nostres germans avançats del Cosmos, amb qui estem "cridats" a relacionanr-nos tots els habitants de la Terra, dins la nova etapa que s'està gestant i mal que pesi als que "no volen sortir del forat" i "son elements de gran confusió, encara que a le vegada, i volent o no, ens forcen a reflexió i a l'aprenentatge.
    En realitat tot és més més simple que les complicades situacions, que ens montem els humans tant sovint.   I mireu, amics i amigues, que ho hem dit vegades:  Cal viure l`'instant present, Carpe Diem, dominem la Ment i l'Ego,  per tal que la Consciència Infinita pugui progressar en nosaltres, i brillar en els nostres ulls i en l'AMOR del nostre Cor, que ens uneix a cadascú en llur frecuencia o nivell de vibració.-
    Que aquest estiu del 2012 us sigui propici a tots i a totes: BONA REFLEXIÓ !  BONA MEDITACIO!


                                                                                            
                                                                                                                                                           

    dijous, 19 de juliol del 2012

    2012: CICLES QUE S'ACABEN, CICLES QUE RECOMENCEN...


    El món no s' "acaba" en el solstici d'aquest hivern del 2012, com algú ha anunciat.  Però si que dos grans cicles o eres gegantines conclouen i comparteixen la mateixa data del 21 de Desembre d'aquest any.  Un és el que s'ha vingut a anomenar "Cicle Maia" i es refereix a una "era mundial de 5.125 anys de durada.  I l'altra fa referència a un cicle molt més gran encara, també anomenat "any precessional" que va començar fa aproximadament 26.000 anys i que significa el monumental trajecte del nostre Sistema Solar i llur viatge celeste entorn de les 12 Constel·lacions del Zodíac .  És a dir que, quan hàgim creuat l`'entrada a l' equador de la Via Làctia, dins aquest mateix any de 2012, en realitat tornaran a començar tots dos cicles, tot i que "reiniciats": un nou cicle o era mundial de 5.125 anys de durada, i en el moment en que conclogui l' "any precessional" de les 12 Constel·lacions zodiacals, ens "endinsarem en el següent", dins l'influx del qual ja som des de fa unes dècades: AQUARI, mentre va disminuint l'influx de PEIXOS (el signe o Constel·lació que deixem enrere).

                                                                          ZODIAC

    La Naturalesa es desenvolupa i avança a través de "cicles", i la Naturalesa en el Gran Cosmos Multidimensional, també:  "com és a dalt, és a baix" ens recorda la màxima de la Saviesa i que funciona a tots els nivells.  I la significació que tenen aquests processos cíclics gegantins, es pot sintetitzar en unes poques paraules que ho diuen tot: acabament, reiniciació, continuïtat, VIDA...
    En realitat en una "era mundial"  o a la fi de l' any precessional zodiacal el que s' "acaba" és la forma i manera de fer les coses, la forma i manera amb que hem conegut i entès el món,  i ens encaminem a una "superació", a una real ascensió de la Consciència Humana i Planetària.  Sempre és una ASCENSIÓ i una RENOVACIÓ per desseguida REPRENDRE I CONTINUAR EL PROCÉS EVOLUTIU DE LA VIDA. 

                                                              AQUARI

    Moltes grans cultures de l'antigor ens parlen d'aquests grans cicles o iugues, i nop és doncs que sigui "la primera vegada" que el Planeta Terra i la seva Humanitat de torn, fan front a una circumstància tant extraordinaria i especial.  I també es pot dir que les Humanitats antigues, que visqueren canvis i transformacions semblants, no van pas sucumbir a aquests,    tot i canviar-se en més d'una ocasió, els pols i l'equador, degut al balanceig i moviments de la Terra, puja dels nivells marítims, etc., be que ens van poder explicar les seves experiències bo i escrivint-les, les quals avui, ja som capaços de començar d'entendre, sobretot la Ciencia.
    Els Maies, els Asteques, els Vedes, etc., tots ells sabien el càlcul d'aquests cicles i eres, molt abans que la "nostra Ciència" al Segle XXI...  Milers d'anys enrere "ja ho havien escrit", i també havien sigut "testimonis de canvis geològics", i és en base a tota aquesta experiència que van saber de les transformacions i esdeveniments, que ens porta el cicle actual, tant especial...

     
                                          EL COSMOS MULTIDIMENSIONAL

    Aquesta és la Consciència Còsmica que impulsa tots els cicles i processos del multivers, la mateixa amb la que TOT està interconnectat, la mateixa amb la que tots els éssers vivents estem interconnectats, la mateixa Consciència que és part de la mateixa Consciència que ets tu i que sóc jo, interactuant en tots els àmbits de la VIDA, en l'infinit, explorant, aprenent, creant, regenerant, purificant, creixent, evolucionant i ajudant a evolucionar, tots els "fractals" de Consciència escampats arreu de l'Espai, per ser VIDA i LLUM, i per ANAR RETORNANT A LA FONT ÚNICA I MERAVELLOSA D'ON TOT EMANA...*

    NOTA:  Qui vulgui aprofundir més en aquest tema dels cicles solars i còsmics, us recomanaré un dels millors llibres del moment (al menys per mi).  L'Autor és Gregg Braden, i el títol del llibre d'Editorial Sirio, és "EL TIEMPO FRACTAL" (Los secretos del 2012 y la Nueva Era Mundial).  Es el mateix autor d'un altre memorable llibre, molt recomanable també, i titulat "THE DIVINE MATRIX" (La Matriz Divina).  Son en "español" i desconec si hi ha alguna traducció al català.

                                                                                                                                                                                                                         

    dilluns, 16 de juliol del 2012

    SORTIR DEL CAOS, ENTRAR A LA CONSCIENCIA: ES POSSIBLE!





    L'extern és un reflexe de l'intern. Si l'extern és un "caos", vol dir que això és el que "ocupa" l'intern.  Quan dic l' "intern" m'estic referint a la "ment", a la psiquis, el vehicle que hauria d'usar sempre la Consciència, però que lamentablement, utilitza "l'ego subjectiu" com hem dit altres vegades. I l'estat de la societat no és sino el reflex col·lectiu d'això mateix.  Dins d'aquests "mecanismes mentals y psicològics", els diferents "governs" de la societat, des dels nivells més alts, fins als de més proximitat a les persones del carrer, tot s'ha edificat sobre valors materials, això que s'anomena "esclavatge diner-deute", que és amb el que s' "atrapa" als individus dels estrats "baixos i mitjans" i amb el que es genera la pobresa,  en aquest caos de desesperació social creixent, conduit des del cim, per aquesta "elit", que mou al seu antull i com reials titelles als banquers mundials per tal d'anar "feixistitzant i uniformitzant" tots els països de la Terra, al seu particular albir.
    En zones determinades del Planeta la guerra és permanent, cruenta, sagnant, angoixosa i mortal. En altres, la "guerra" és muntar una crisi econòmica artificial (com la present) per desgavellar-ho tot i portar-ho a l'extrem que pugui "justificar una dictadura" on el "reduït grup dinàstic" pugui seguir explotant les diverses majories mundials, encara amb major impunitat.


    El cas és que en el món, en aquests moments es sobrepassen els set mil milions d'habitants, més dividits i fragmentats que units, i amb grans contingents d'éssers humans inconscients o "adormits de Consciència", que "només viuen"  pels aspectes més mecànics, instintius i primaris de la vida. Cert que son les masses més "mal·leables", utilitzades i abusades pel "sistema". Aquesta síntesi breu i ràpida és tant sols per "situar-nos" davant la necessitat urgent d'un gran "canvi de valors" que sols ve "avalat" per un "despertar massiu" de la Consciència Humana i Planetària: l'únic vertader paradigma que pot impulsar al nostre món vers la Llum i el Progrés.
    Això no vol ser cap "proclama" espectacular: és tant sols recordar un cop més, la força creadora de la Consciència i que el món es pot transformar  vers un progrés real, objectiu i conscient, si un nombre de persones, "prou important" així ho vol, per canviar l'engany, la hipocresia, la manca d'escrúpols en "Força d'AMOR CONSCIENT" vers un progrés real i integral.


    "Despertar Consciència" és sortir de la "Matrix" i començar de treballar favorablement pel nou món que s'està gestant fora de tota utopia. És deixar d'estar sota l'influx dels paràmetres quadriculats amb que el "sistema" vol encaixonar a cada persona, sobretot amb la constant angoixa de "l'esclavatge diner-deute" i "fent creure" a tothom que aquest és l' "únic" camí... Aquesta és la "gran mentida" que volen fer creure a tothom: Més aquest, però, és el "SEU" de camí.  No és i no ha sigut mai  el "Camí de la Consciència", d'haver sigut així, mai no haguéssim arribat a la "situació desesperada i sense sentit" a la qual volen reduir el nostre món. 
    Tots hi tenim part en l'assumpció de "responsabilitats i culpes", i sense oblidar-ho, cal avançar sense por vers el "Despertar de la Consciència".  Per cert, aquesta no és una frase feta com si fos propaganda publicitaria,  és una realitat assumible, que en la praxis diaria significa "viure l'instant present", controlar la propia ment, fer i deixar que la Consciència s'hi expressi per discernir la propia vida, a partir de nous valors i fites, que res tenen a veure amb la societat "basada  en el diner".  Sí, que és possible!  Tot i les fortes pressions que ens volen "fer creure" el contrari.  I som molts més del que ells s'han imaginat mai...
    Però no ens engañem, no és tant sols qüestió numèrica, és abans que res: qüestió de Consciència...  Avui dia una mobilització de gent "adormida de Consciència", no va més enllà de fer una mica de soroll i de descarregar la propia "adrenalina".  Els temps han canviat i seguirant fent-ho, agradi o no.
    Les "eines" d'ahir avui ja son obsoletes.  Cal activar la Consciència en primer lloc...  Si no es parteix d'aquesta premisa el "triomf" serà força improbable... Fins i tot amb l'influència benefactora del gran esdeveniment Ciclic Solar*   
                                   TOTS  JUNTS  VENCEREM!
         WE SHALL OVERCOME                                                                                                                       

    dilluns, 2 de juliol del 2012

    GERNACIONS DE NENS I NENES INDIGO SON AQUÍ...


    El naixement a aquesta vida física sempre és un "trauma" psico-fisiològic per quant una "Consciència" encarna, és a dir, pren un cos físic on hi restarà el temps que duri la present "etapa existencial".  La "memòria global" d'aquesta "Consciència" queda "neutralitzada" així com tot el seu "equipatge de saviesa adquirida" en etapes anteriors, perquè res entorpeixi la nova etapa que comença i on una "memòria verge temporal" tant sols processarà el "present" que es visqui, al servei de la nova experiència i a l'èxit de l'etapa que es presenta.  Això fa que els primers anys d'una nova "etapa existencial", de vegades, acostumin a ser "desconcertants, confosos, i on tot, en aparença al menys, és una completa "novetat".   Amb tot, la "Ment", encara neta i lliure de l'infant, funciona correctament com a "instrument d'expressió de la Consciència infinita i lluminosa, que en realitat és", car l' "ego subjectiu o subconscient" encara no la ha fet fora per quedar-se ell en el seu lloc, a partir d'emplenar-la amb falços missatges, expectatives il·lusòries i pensament continu i inútil.  Per això els primers cinc anys de qualsevol infant son de "Consciència pura" doncs és tot el que s'expressa a través seu.  Quan l'infant, en etapes successives vagi entrant al món dels adults, el que curiosament s'anomena "us de raó", tindrà lloc l'eclosió de l' "ego subconscient" en detriment de la "Consciència Essencial" que, lamentablement, quedarà "descartada" en aquest procés.  El que hauria de ser un creixement de la lucidesa de la Consciència a partir del desenvolupament del "cos físic biològic" esdevé a l'inrevés, i ja se li pot dir a aquest infant: Benvingut al Club!  La seva educació, a partir d'ara, més que això, serà un "adoctrinament i una preparació" per ser un "bon membre del remat" del que, fins avui, s'està nodrint el "sistema" pels seus propòsits.

      
    En les escoles actuals estan sorgint com "bolets" els nens/nenes amb això que s'ha convingut d'anomenar "TDA" o "TDAH" (transtorn per dèficit d'atenció, i  en casos, d' "hiperactivitat") entre altres característiques.  Els "cànons oficials" (que es miren massa el propi melic), no admeten les explicacions que provenen de fora de la seva pròpia "carcassa", dels que parlen des de la perspctiva de la gran transformació quàntica i dimensional, que s'està produint a l'entorn del Cicle Solar que està "reiniciant" el nostre Sistema Solar i amb ell el nostre Planeta Terra i, com és obvi, afectant vivament i activa la Humanitat que es mou, viu i batega en llur epidermis.  Però donades les circumstàncies, no podem sinó fer, un cop més -les explicacions alternatives a la "oficialitat"- malgrat que  no  agradin a acadèmics i pedagogs immobilistes, que tot el que "tufeja" a canvi transcendental (i no previst per ells) automaticament tenen de ridiculitzar.
    Aquests nens/nenes "TDA o TDAH" no estan malalts.  La societat és la que lamentablement "està malalta" i la majoria de pedagogs, mestres, ensenyants i professionals desconeixen o "no accepten" aquesta realitat referent als "nens INDIGO" i al tractament que se'ls hi ha de fer.  El referent "INDIGO" no és tant sols pel "color" amb que se'ls representa o se'n fa esment, és per distingir les seves "qualitats especials", que aquests nens i nenes, molts d'ells infants encara, tot i que molts altres son ja adolescents i alguns adults, porten dins el seu si...  Amb un ADN enriquit, amb més zones cerebrals activades i amb la "missió transcendental"de "conduir, guiar, ajudar" la nova Humanitat que s'està gestant, mica en mica, mentre aquest sistema piramidal i inhumà, basat en el "DINER-DEUTE" i en la "GUERRA CONTINUA SOBRE EL MÓN",  "fa aigües",  es va extingint en lenta i per a molts, dolorosa agonia, i amb la pretenció d'arrossegar com més massa social i ignorant millor...


    Un nou món s'està preparant, i a despit de molts d'aquests "arnats" personatges, tota aquesta gran quantitat, -que ja la és-, d' éssers humans INDIGO (que no superhomes en sentit racista, com alguns han suggerit malintencionadament), son la "Sava conductora" del nou món al qual ens estem encaminant i que està "marcant" ja el nou Paradigma.  Això ja és quelcom imparable, i en aquests anys, inclòs el 2012 i successius hom veurà molts canvis encara inimaginables per molts, per be que mols altres, dels que estem "compromesos" en aquest "Despertar de la Consciència" els veiem anunciats als Cors sensibles d'aquests infants.
    Per això és tant important portar a terme una obertura pedagògica dirigida a "protegir" i "preservar" als "éssers INDIGOS", pel que representen, pel que realment son i signifiquen per si mateixos i pel progrés humà immediat.  Una ampliació d'horitzons vers la física quàntica que estén ponts i, sens dubte uneix quelcom que mai no s'hauria d'haver separat:  CIENCIA I CONSCIENCIA, car tot està compenetrat, al igual que tot el que viu està INTERCONNECTAT, i no podem "mirar cap a una altra banda" perquè TOT ens afecta, i cadascun de nosaltres afecta al TOT.  Som hologrames divins i vivents dins l'holograma de la Terra, dins l'holograma multidimensional i còsmic: La Part conté el TOT i el TOT conté la Part...
    Tots els "nens INDIGO" han de ser tractats amb admiració i respecte: no son malalts encara que de vegades, "semblin diferents" per la seva singularitat.  Ells venen més "preparats" per una "missió concreta" (ja se que per molts això sona a "fantasiós": malgrat això, ens cal obrir-nos a les novetats).  Els "nens INDIGO" no venen a fer "ostentació" de res, venen per "actuar quan els moments hàgin madurat".
    Mentrestant, l' "obligació" de pares, mestres, psicòlegs i ensenyants en general, és la d'estimular-los perquè no es perdi o es desvirtui tota la càrrega energètica i emocional que atresoren, i puguin arribar en "bones condicions" al punt òptim de la seva gran aportació. 
    Molts d'ells seran una ajuda vital i de reforç per una població "gran i menys preparada".  Tots hem de fer "cures d'humilitat i comprensió" i estar disposats a baixar de qualsevol "pedestal de fang" i aprendre l' inconcebible que s'apropa...

                                                LA VERITAT ENS FARÀ LLIURES